Header Ads

Mark Henry: Randy Orton még egyszer megérdemli a világbajnoki címet

Mark Henry a Busted Open Rádió legfrissebb epizódjában arról beszélt, hogy a tizenháromszoros világbajnok Randy Orton miért érdemelne meg egy újabb bajnoki regnálást.
(Fotó: WWE)
Mark Henry elmondta, hogy Randy Orton egy történelmi jelenség, hiszen egy harmadik generációs szupersztár, mivel az elődei is pankrátorok voltak. A korábbi világ legerősebb embere kiemelte a Vipera befejező mozdulatát is, amely mindentől függetlenül a legváratlanabb pillanatokban bénítja meg ellenfeleit.

– Amikor AJ Styles volt a bajnok mindenki tudta, hogy az adás elején lesz egy pokolian jó promó. Orton ugyanezt tudja, ők jót tesznek a biznisznek. A shownak mennie kell és az olyan srácokkal, mint Randy Orton vagy AJ Styles ez sikerül – fogalmazott Mark Henry.

A "Csúcsragadozó" jelenleg a RAW mezőnyét erősíti, így a Brock Lesnar által birtokolt WWE Bajnoki Címet vehetné célba, ugyanakkor korántsem biztos, hogy idén még látjuk a vörösök bajnokát.

(Forrás: WrestleZone)

1 megjegyzés:

  1. Orton meg érdemelné a címet BROK nem soha nem védi meg nics egy mecse se mi a fenének van nála ah nem is LENE a szervezetnél akorse LENE gáz most is ojan mid ha nem is LENE ien nem érdemel címet söt unalmas nics semien ujj mozdulata midig ugyan az 🤮 Randy Orton ♥️ö 👍

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.