Header Ads

IMPACT! 2019. December 10. - Old School - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban megküzdött egymással RVD és Rhino, Moose kihívta Acey Romero-t, Fallah Bahh bosszút állt Raj Singh-en, kiderült kik lesznek a North csapat kihívói a Hard to Kill PPV-n, Tessa Blanchard kiállt Madman Fulton ellen, valamint Ken Shamrock megmérkőzött Sami Callihan-nel.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rob Van Dam vs. Rhino - Old School Rules Match (Tommy Dreamer Special Guest Referee)
A két korábbi ECW legenda összecsapásával kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A felek Old School szabályok szerint küzdöttek meg egymással, ahol mindent használhattak egymás ellen, és ezért a speciális bíró, Tommy Dreamer sem szólhatott. Rhino a meccs egy adott pontján bele Gore-olta RVD-t a ring sarkánál felállított asztalba. Dreamer ekkor elkezdte kiszámolni Van Dam-et, de Katie Forbes közbe avatkozott, és kirántotta Tommy-t a ringből. RVD ezt követően nekilökte Rhino-t a ring sarkánál lévő szemetesnek, majd ráugrott ellenfelére a befejező 5 Star Frog Splash mozdulatával, és megnyerte a mérkőzést. A meccs után RVD kezet rázott Tommy Dreamer-rel, de a gesztus után meggondolta magát, és lerúgta Dreamer-t.

Az oVe tagjai megbeszélték, hogy Jake és Dave Crist kvalifikálják magukat az este folyamán a Hard to Kill PPV csapatbajnoki címmérkőzésére, Madman Fulton legyőzi Tessa Blanchard-ot, Sami pedig móresre tanítja Ken Shamrock-ot.

Moose vs. Acey Romero
Acey Romero a Bound for Glory PPV-n debütált az Impact Wrestling-nél, azóta viszont nem lépett a kötelek közé. Acey most visszatért, első ellenfele pedig Moose volt. Romero óriási termete ellenére elképesztő mozdulatokra képes a ringben. már rögtön a meccs elején kiugrott a kötelek mellett álló Moose-ra egy Dive-val. Ez Moose-t nem hatotta meg, és kiosztott az ellenfelének egy hatalmas Powerbomb-ot. Erre Romero egy Clothesline-al válaszolt, de Moose innen is fordítani tudott, és a befejező No Jackhammer Needed Spear mozdulatával legyőzte Acey-t.

James Mitchell elvesztette Suzie-t a backstageben. Suzie megérintette azt a kötelet, amivel Havok felakasztotta. A lánynak elkezdtek bevillanni emlékek, de Mitchell gyorsan levette Suzie kezét a kötélről. Suzie mondta Mitchell-nek, hogy van egy kedves lány (Rosemary) aki próbált neki segíteni. Mitchell mondta a lánynak, hogy majd ő segít neki mindenben.

Gabby Loren meginterjúvolta Michael Elgin-t, és megkérdezte tőle, hogy miért támadta meg Eddie Edwards-ot. Elgin szerint a vezetőség akadályokat állít elé, hogy megszerezze a világbajnoki címet, így kénytelen lesz kihívni Eddie-t a Hard to Kill PPV-n egy mérkőzésre, aminek Edwards Call Your Shot trófeája lesz a tétje.

Fallah Bahh vs. Raj Singh
A Desi Hit Squad tagjai pár hete megtámadták Fallah Bahh-t. Bahh most kihívta egy mérkőzésre Raj Singh-et. A meccsen Rohit Raju és Gama Singh többször is közbeavatkozott, de így sem tudták Bahh-t kizökkenteni. Fallah a ring sarkánál ráugrott Raj Singh-re, aki ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Raj és Rohit nekiesett Bahh-nak, de ekkor megjelent az arénában TJP, aki nem hagyta, hogy bántsák a barátját. TJP rendet tett a ringben, majd összeölelkezett Bahh-val.

Joey Ryan-t bíróság elé állították, mivel Johnny Swinger beperelte, amiért nem segített neki egy héttel ezelőtt. A bíró Tommy Dreamer több tanút is meghallgatott az esettel kapcsolatban, majd végül Joey-t bűnösnek ítélte meg. Joey Ryan-nek büntetésül egy Acey Romero elleni mérkőzést ítélt meg.

Rascalz (Wentz & Dez) vs. oVe (Dave & Jake Crist) vs. Reno Scum vs. Willie Mack & Rich Swann - No. 1 Contenders Tag Team Match
A kötelező kihívójogért vívott mérkőzés elején egymás után ugráltak ki a birkózók a kötelek közül. Willie Mack az ugrását követően nem tudott lábra állni, így segítségre volt szüksége, hogy elhagyja az arénát. A csapattársa Rich Swann a folytatásban egyedül kellett, hogy helyt álljon. Az oVe tagjai meg is támadták Swann-t, de Rich túl járt Dave és Jake Crist eszén. Swann két vállra tudta fektetni Dave-et, és megnyerte a No. 1 Contender címet. A North tagjai a páholyból nézték végig a meccset, aminek a végén Alexander bedühödött, de Ethan Page lenyugtatta a csapattársát, és megtapsolta Swann-t.

Loren következő interjúalanya Taya Valkyrie volt. A bajnok elmondta, hogy nem érdekli, hogy már ketten is a Knockouts Championship címére pályáznak, ő le fogja győzni a Hard to Kill PPV-n Jordynne Grace-t és ODB-t is.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Gail Kim megszerezte a Knockouts Championship címet Brooke Tessmacher és ODB ellen.

Jimmy Jacobs megkérdezte a színfalak mögött Brian Cage-től, hogy mi a terve azok után, hogy nem sikerült visszahódítania a világbajnoki címet Sami Callihan-től, és hogy Tessa Blanchard megfosztotta a kötelező kihívójogtól. Brian örül Tessa sikerének, de szeretne újra a csúcsra kerülni. A beszélgetést megzavarta RVD és Katie Forbes, akik egymásnak estek a kanapén.

Tessa Blanchard vs. Madman Fulton
Tessa Blanchard és Sami Callihan a Hard to Kill PPV-n meg fognak küzdeni egymással a világbajnoki címért, addig azonban mindketten kiválasztottak egymásnak egy ellenfelet. Tessa-nak Madman Fulton-nal kellett szembenéznie, aki egy percig sem kímélte a lányt. A mérkőzésbe becsatlakoztak a Crist testvérek is, így DQ-val idő előtt véget ért a meccs, amit így Tessa nyert meg. Ken Shamrock nem nézte tétlenül, hogy az oVe tagjai megtámadták Tessa-t, és besietett az arénába. Fulton meg akart küzdeni Shamrock-kal, de ekkor megérkezett Sami és kirángatta a ringből Madman-t.

Sami Callihan vs. Ken Shamrock
Az aktuális világbajnok semmi tiszteletet nem mutatva már a mérkőzés elején leköpte a Hall of Famer UFC legendát. Shamrock dühében neki is esett Callihan-nek, majd nem sokkal később a két birkózó a ring mellett találta magát. Viszatérve a kötelek közé Shamrock neki akart futni Sami-nek, de a bajnok maga elé rántotta a bírót, aki így a földre került. Sami ekkor megpróbálta leütni az ellenfelét a bajnoki övvel, de ez nem sikerült neki, helyette Shamrock egy Ankle Lock fogásba fogta Sami lábát, aki már fel akarta adni a meccset, de a bíró még mindig magatehetetlenül feküdt a földön. Ekkor Madman Fulton visszajött az arénába, és segített Sami-nek, aki így már könnyedén legyőzte a korábbi világbajnokot. Sami és Madman elhagyták a ringet, de Fulton visszafordult, és megtámadta Ken Shamrock-ot. Sami közbe akart avatkozni, de Fulton ellökte magától az oVe vezetőjét, és kihajította a ringből Shamrock-ot. Sami-nek végül sikerült megnyugtatnia a szörnyet, és kivezette az arénából.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.