Header Ads

IMPACT! 2019. December 03. - ODB - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban Eddie Edwards szembenézett Brian Cage-el, visszatért ODB, a Rascalz csapat kihívta Ace Asutin és a Reno Scum hármasát, RVD hazatért a nyaralásából, Johnny Swinger pedig megküzdött Petey Williams-szel.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eddie Edwards vs. Brian Cage
Eddie Edwards és Brian Cage összecsapásával kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A két korábbi világbajnok alig pár percig tudott csak küzdeni egymással, ugyanis befutott az arénába Michael Elgin és megtámadta mindkettőjüket. A bírók besiettek a ringbe, és megállították Big Mike-ot, majd újraindították a mérkőzést, ami immáron már egy Triple Threat meccsként folytatódott. Ezt követően Eddie kiugrott a ring mellett álló Elgin-re, amit Cage is megismételt. Visszatérve a kötelek közé Elgin átvette az irányítást, és hozzávágta Edwards-ot a ring sarkánál álló Cage-hez, majd kiosztott egy Elgin Bomb-ot Eddie-nek, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

A Rascalz csapat tagjai a Treehouse-ban készültek az esteli mérkőzésükre, amikor is megérkezett Trey édesanyja. Trey kérte az anyját, hogy ne legyen ott a ring mellett, de a nő meggyőzte a srácokat, hogy nem fog zavarni, és a meccs után meg fogja főzni Trey kedvenc ételét.

Moose nem boldog, amiért nem sikerült megszereznie a kötelező kihívó jogot Sami Callihan világbajnoki címéhez. New York utcáin sétálva egy kosárlabda pályán megmutatta a tudását két fiatal srácnak. A fiúk nem akartak labdázni Moose-al, mert látták mit tett pár hete egy teniszpályán. Moose végül megtámadta mindkettőjüket.

Josh Mathews felkonferálta a ringbe ODB-t, de előtte elmondta a rajongóknak, hogy a korábbi női bajnok Food Truck-ja nemrég leégett, és a szervezet azzal járul hozzá, hogy az esteli jegyek árát odaadják ODB-nek. ODB köszönetet mondott a rajongóknak a támogatásért, és elmondta, hogy mennyire örül, hogy újra itt lehet köztük. Ekkor megérkezett Taya Valkyrie és John E. Bravo. Taya-t nem érdekli ODB sztorija, és szeretné megkérni, hogy távozzon, mert ez az ő show-ja. ODB megtámadta Taya-t, aki jobbnak látta, ha inkább távozik az arénából.

A folytatásban megnézhettük a Hard to Kill PPV sajtókonferenciáját, ahol a világbajnoki címmérkőzésről esett szól. Sami Callihan egy elkényeztetett lánynak tartja Tessa-t, aki mindent megkapott a szüleitől, ellenben vele, akinek mindent saját magának kellett felépítenie. Tessa és Sami a sajtótájékoztatón egymásnak estek, és Josh Mathews-nak és Scott D'Amore-nak kellett őket szétválasztaniuk.

Ace Austin (c) & Reno Scum vs. The Rascalz
Trey és Austin kezdték volna meg a küzdelmet, de az aktuális X-Division bajnok rögtön pacsizott Adam Thornstowe-val. A két birkózó hamar cserélt, és a folytatásban már mindenki becsatlakozott a mérkőzésbe. Trey a meccs egy adott pontján rá akart ugrani a földön fekvő Thornstowe-ra, de ekkor észre vette, hogy Ace Austin az anyjával beszélget a kordon mellett. Trey megtámadta Austin-t, Luster The Legend kirántotta a ringből Dez-t, Adam pedig két vállra fektette Wentz-et, és megnyerte a csapatának a mérkőzést.

Jordynne Grace meglátogatta az öltözőben ODB-t de a lány rögtön mondta neki, hogy nem hajt Taya címére, csak egyszer akar vele megküzdeni. Jordynne nem is gondolt erre, és csak azért jött, mert nagy rajongója ODB-nek, és szeretné támogatni egy kis pénzzel.

Johnny Swinger felkereste a backstage-ben Joey Ryan-t aki a telefonját nyomkodta. Johnny szerint neki és Ryan-nek össze kellene fogniuk, főleg az este folyamán, amikor meg kell küzdenie Petey Williams-szel. Joey beleegyezik a dologba, majd tovább nyomkodta a telefonját.

Katie Forbes és RVD érkeztek az arénába. RVD-nek egy hosszabb vakációra lenne szükséges, mert stresszes amiatt, hogy a birkózók ellopják a mozdulatait. A rajongók még mindig a ringben szeretnék látni, de ő már úgy gondolja, hogy eleget dolgozott ebben az iparban. Tommy Dreamer félbeszakította a korábbi világbajnokot, és javasolta RVD-nek, hogy küzdjön meg Rhino-val mint a régi szép időkben, mert szívesen lenne ennek a meccsnek a vendég bírója. RVD-t nem érdekelte amit Dreamer mondott és faképnél akarta hagyni, de ekkor megjelent Rhino és megtámadta Van Dam-et. A két birkózót a biztonságiaknak kellett szétszedniük.

Gabby Loren interjút készített Fallah Bahh-val, és megkérdezte tőle, hogy akar-e harcolni azok után, hogy a Desi Hit Squad tagjai megtámadták. Bahh természetesen bosszút akar ezért állni az indiai formáció tagjain.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy ODB elhódította a Knockouts Championship címet Mickie James-től.

James Mitchell a színfalak mögött bemutatta Havok-ot Suzie-nak. Suzi kezet akart fogni a lánnyal, de Mitchell mondta neki, hogy Havok nem szereti a kézfogásokat. Suzi szerint barátok lesznek Havok-kal.

Johnny Swinger vs. Petey Williams
Johnny a mérkőzés előtt szeretett volna kezet fogni a kanadai birkózóval, aki elfogadta a gesztust Swinger-től. Johnny megtámadta Petey-t, aki erre egy School Boy mozdulattal válaszolt. Johnny kijött a tusból, majd folytatták a küzdelmet, ami alatt Swinger végig várta, hogy Joey Ryan megérkezzen az arénába. Ryan végül nem jött, Petey pedig egy Sharpshooter fogásba fogta Swinger-t, amiből Johnny már nem tudott kijönni, így kénytelen volt feladni a küzdelmet.

Taya Valkyrie (c) vs. ODB
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol hosszú szünet után visszatért az Impact Wrestling kötelei közé ODB és megküzdött az aktuális női bajnok, Taya Valkyrie ellen egy tét nélküli mérkőzésen. Taya-t elkísérte az arénába John E. Bravo, akit a meccs egy adott pontján megkínált az italából ODB. Bravo-nak nagyon tetszett a dolog, amitől fel is pörgött, és el akart menni az arénából a bajnoki övvel. Ekkor Jordynne Grace megjelent, és elvette az övet Bravo-tól, majd felemelte a magasba, amit Taya észre is vett. ODB kihasználta, hogy Taya figyelme Jordynne-re szegeződött, és két vállra fektette a női bajnokot. Taya nem tudott kijönni a tusból, így ODB megnyerte a visszatérő mérkőzését.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.