Header Ads

Új világbajnokot avatott az Impact Wrestling!

Ezen a héten debütált az Impact Wrestling az új csatornájukon, az AXS TV-n. A keddi adásban Brian Cage újra kockára tette a világbajnoki címét Sami Callihan ellen, amit az oVe vezetője el is hódított a korábbi bajnoktól.

Fotó: ImpactWrestling
Sami Callihan miután távozott a WWE-től, 2017-ben, a Bound for Glory PPV-n debütált az Impact Wrestling-nél, és segített az oVe csapatnak megszerezni a Tag Team Championship címeket. Sami azóta a társaság arcává nőtte ki magát, tavaly a rajongók az év birkózójának választották, valamint a Pentagon Jr. elleni küzdelmét szavazták meg az év meccsének. Sami idén sem okozott csalódást a rajongóknak, az év elején Rich Swann-nal, nem rég pedig Tessa Blanchard-dal folytatott izgalmas feud-ot, majd jött a régóta várt áttörés, az oVe vezetője végre felért a csúcsra és elhódította a világbajnoki címet Brian Cage-től. A dolog érdekessége, hogy Brian Cage-t amióta az Impact Wrestling-nél birkózik, még senkinek nem sikerült legyőznie tussal, erre csak egyedül Sami Callihan volt képes még a tavalyi Bound for Glory PPV-n, és az eheti IMPACT! adásban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.