Header Ads

Néhány szupersztárt elengedhet a WWE

A WWE hosszas huzavona után elengedhet néhány birkózót, akiket eddig csak azért tartott meg, hogy azok ne igazoljanak át a rivális All Elite Wrestlinghez.

Sin Cara nyilvánosan is kijelentette, hogy távozni akar. Luke Harper és Mike Kanellis hetekkel ezelőtt beadta a felmondását, de azóta sem érkezett viszont válasz a szervezet részéről.

A Wrestling Observer szerint Sin Cara a ketrec harc világában képzeli el a jövőjét. Habár már 42 esztendős mégis érdeklődik a sportág iránt. Cara-t leginkább a Combate Americas MMA promóció foglalkoztatja, ahol Alberto del Rio nem csak harcol, hanem vezető szerepet is vállal. 

Luke Harper hónapokkal ezelőtt kérvényezte szerződése felbontását, de a sérüléssel töltött hónapjait hozzá adták a kontraktusához, amely jövő év elején lejár. Harper nemrégiben visszatéret, ettől függetlenül az AEW-ban folytathatja.

Mike Kanellis ugyan beadta a felmondását, de a WWE átsiklott felette. Kanellis fizetése kiemelkedő, de öt évig kénytelen lesz otthon ülni, ha a promóció nem engedi el.

Dave Meltzer szerint a WWE azokat elengedi, akik garantálják, hogy nem igazolnak az AEW-hoz. A Wrestling Observer szerkesztője hozzátette: azokat is távozhatnak, akik leigazolása nem segíteni az All Elite Wrestlingnek.


(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

  1. Sin Carát,illetve Kanellist megértem,ahogy láttam őket azért az utóbbi időben tényleg nem zavartak sok vizet a szervezetnél.Harperben viszont kicsit csalódtam,mármint abban,hogy nem kezdtek vele semmit sem.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.