Header Ads

IMPACT! 2019. Október 29. - Fel a csúcsra - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban Marafuji megküzdött Josh Alexander-rel, láthattunk egy hatemberes csapatmérkőzést a női részlegtől, Willie Mack és Rich Swann kihívta a Desi Hit Squad-ot, Ken Shamrock beszélt a jövőjéről, Ace Austin szembenézett Eddie Edwards-al, valamint Brian Cage újra kockára tette a világbajnoki címét Sami Callihan ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Marufuji vs. Josh Alexander
Naomichi Marafuji-nak és a csapatbajnok North formáció oszlopos tagjának, Josh Alexander-bek összecsapásával kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. A japán birkózó a Bound for Glory PPV-n kikapott Michael Elgin-től, ezt a mérkőzést azonban szinte végig uralni tudta. Marafuji egy Sliced Bread mozdulat után két vállra fektette ellenfelét, Alexander pedig nem tudott már kijönni a tusból. A meccs után a győztes kezet nyújtott a csapatbajnoknak, de Ethan Page felment a ringbe, és megakadályozta, hogy a csapattársa kezet fogjon Marafuji-val. Alexander ellökte Page-t, és úgy tett mint ha kezet akarna rázni Marafuji-val, de végül meggondolta magát, és távozott a ringből a csapattársával.

Az oVe tagjai megérkeztek az épületbe, de a biztonságiak megállították őket, és leszögezték, hogy csak Sami-t engedik be az arénába az este folyamán.

A Rascalz csapat a klubhelyiségükben beszélgettek egymással, amikor is megjelent Fallah Bahh. Bahh-t nem értették a srácok mivel csak a Bahh szót hajtogatta a birkózó. Ekkor a srácok csináltak egy kis füstöt a helységben, így mindjárt megeredt Fallah Bahh nyelve, aki előbb Michael Elgin-ről majd William Shakespeare-ről kezdett el beszélni. A srácok mondták Bahh-nak, hogy rúgja szét Elgin hátsóját.

Taya Valkyrie (c), Kiera Hogan & Madison Rayne vs. Rosemary, Jordynne Grace & Alexia Nicole
Jordynne Grace, Alexia Nicole és Rosemary egy hatemberes csapatmérkőzés keretein belül szembenézett az aktuális női bajnok Taya Valkyire, Kiera Hogan valamint Madison Rayne-ből álló hármasával. A mérkőzésen Rosemary csapata jobban össze tudott dolgozni egymással, aminek meg is lett az eredménye. John E. Bravo megpróbált segíteni Taya-nak azzal, hogy odanyújtotta neki a plüsskutyáját, de ezzel nem sokra ment a bajnok. Ezt Jordynne kihasználta, és tusba fogta a lányt, ami után meg is nyerte a csapatának a mérkőzést. Taya dühében pofon vágta Bravo-t, és kiviharzott az arénából.

RVD a Bound for Glory PPV-n hátba támadta a csapattársát, Rhino-t. A korábbi világbajnok egy medencéből üzent a rajongóknak. Szerinte az olyan sztárok mint Kenny Omega, Daniel Bryan és a Young Bucks mind az ő mozdulatait utánozzák, és nem sajnálja Rhino-t sem, mert már unta, hogy mindig a sírását kellett hallgatnia.

Desi Hit Squad vs. Willie Mack & Rich Swann
A Desi Hit Squad tagjait csak Gama Singh kísérte el az arénába, Rohit Raju-nak és Raj Singh-nek Mahabali Shera nélkül kellett bizonyítaniuk a ringben. Az indiai srácok rögtön neki is estek az ellenfeleiknek, de Rich Swann és Willie Mack hamar át is vette az irányítást. Swann egy Cutter-rel a földre küldte Rohit Raju-t, majd pacsizott Mack-el, aki a vállára vette Rohit-ot. Swann felmászott a ring sarkára, és onnan adott egy Neckbreacker-t Rohit-nak, aki ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet.

A színfalak mögött Rhino megpróbálta megtalálni RVD-t, de Jimmy Jacobs mondta neki, hogy Van Dam vakációra ment. Rhino ekkor kihívta egy mérkőzésre RVD-t, amit majd a Turning Point gálán fognak megrendezni.

A szünet után Moose-t láthattuk, ahogy épp egy golfpályán játszik. Moose a következő adásban visszatér a kötelek közé.

Ken Shamrock érkezett az arénába. A korábbi világbajnok már nem gondolta volna, hogy valaha is újra a kötelek közé fog lépni, de a Moose elleni összecsapása újra feltüzelte, és most megpróbálja kitalálni, hogy mi lesz vele a jövőben. Ekkor megérkezett Joey Ryan, aki azzal kezdte, hogy Shamrock már minden csúcsot megmászott, de még egy hegy vissza van amit meg kell másznia. Shamrock nem tudta, hogy kicsoda Joey Ryan. Ryan ekkor elmondta neki, hogy ő az a srác, aki újra szórakoztatóvá tette a birkózást. Shamrock így már rájött, hogy kicsoda Ryan, de szerinte ő nem egy igazi harcos. Shamrock nem azért jött a ringben, hogy bejelentse a visszavonulását, így Ryan kihívta egy mérkőzésre, amit a korábbi világbajnok elfogadott.

Ace Austin(c) vs. Eddie Edwards - Street Fight Match
Újabb fordulóponthoz érkezett Ace Austin és Eddie Edwards viszálya. Ace immáron X-Division bajnokként lépett a kötelek közé, Eddie-nek meg a kezében van egy kötelező kihívó jog, az általa választott bajnoki címre. A két birkózó most egy Street Fight mérkőzésen nézett újra szembe egymással, a felek rögtön egymásnak is estek már a rámpán. A szabályok lehetővé tették, hogy mindent használhassanak egymás ellen, és ezzel éltek is. Ace-nek segíteni próbáltak a Reno Scum tagjai is, de Eddie elbánt velük. Ace Austin-nak sikerült végrehajtania a Fold finisher-ét Eddie-n egy felállított asztalba, így most ő jött ki győztesen ebből a fordulóból.
 
Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy pár hete Jessicka Havok a kórházba küldte Su Yung-ot. Su a kórházban egy rövid ideig halott volt, de feltámadt. Yung-ról azóta nem tudtunk semmit, de most megjelent a backstage-ben egy új külsővel, és köszönt a Deaners csapat tagjainak, akik nem hittek a szemüknek.

Brian Cage (c) vs. Sami Callihan - Impact World Championship Steel Cage Match
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Brian Cage újra kockára tette a világbajnoki címét Sami Callihan ellen. Sami nem várta meg, hogy Brian belépjen a ketrecbe, inkább rárúgta az ajtót ellenfelére. A bajnok és ellenfele egy rövid ideig a ring mellett estek egymásnak, majd kis idő múlva már mindketten a ketrecben folytatták a harcot. Sami felszakította Brian homlokát, majd leütötte a baseballütőjével, és bevitt neki egy Piledriver-t. Cage a bíró első számolása után kijött a tusból és hozzávágta Sami-t a ketrechez. Callihan ezt követően még kiosztott három Cactus Special Piledriver-t Cage-nek, amiből szintén kijött a bajnok. Ekkor Brian fel akart mászni a ring sarkánál a ketrecre, de Sami megakadályozta ebben, és kiosztott neki egy újabb Piledriver-t, ami után Cage már nem tudta folytatni a küzdelmet. Ezzel Sami Callihan legyőzte Brian Cage-t, és megszerezte a világbajnoki övet. A meccs után megjelent az arénába Tessa Blanchard, és farkasszemet nézett a ringben az új világbajnokkal. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.