Header Ads

IMPACT! 2019. November 19. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban láthatunk egy hat emberes No. 1 Contender meccset, aminek a tétje a kötelező kihívó jog lesz Sami Callihan világbajnoki címéhez, megküzd egymással a Deaners, a Rascalz, a Reno Scum és a Desi Hit Squad formáció, valamint Jordynne Grace kiáll Taya Valkyrie és John E. Bravo párosa ellen.

Rég láthattunk már olyat, hogy egyszerre 6 ember küzdött meg egymással a világbajnoki cím kihívó jogáért. Erre ma este újra sor fog kerülni, ugyanis Michael Elgin aki továbbra is töretlen, Rich Swann aki egy hete kikopogtatta Sami Callihan-t, Moose, aki legyőzte a Bound for Glory-n Ken Shamrock-ot, Brian Cage aki nemrég még világbajnoknak mondhatta magát, Tessa Blanchard aki már többször is megküzdött az oVe vezetőjével, valamint Daga aki a cég újdonsült tagja megküzd egymással a világbajnoki cím No.1 Contender jogáért.
Az este folyamán láthatunk egy 4 csapatból álló küzdelmet is, ahol a Deaners, a Rascalz, a Reno Scum, valamint a Desi Hit Squad formáció tagjai fognak szembenézni egymással. 
Jordynne Grace két hete kihívta Taya Valkyrie-t egy Knockouts Championship mérkőzésre, amit a női bajnok elutasított. Jordynne ezt nem hagyta annyiban, és kihívta újra Taya-t, akinek John E. Bravo is a segítségére lesz. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.