Header Ads

IMPACT! 2019. November 12. - Emlékek - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban láthattunk egy hat emberes mérkőzést az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért, Alexia Nicole megküzdött Madison Rayne-el, Jake Crist szembenézett Daga-val, Tessa Blanchard és Rich Swann kihívta Sami Callihan és Madman Fulton párosát, Jessicka Havok kiállt Krystal Moon ellen, valamint a North formáció tagjai kockára tették a csapatbajnoki címüket.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Trey vs. Rohit Raju vs. Aiden Prince vs. Brent Banks vs. Willie Mack vs. Petey Williams - No. 1 Contenders Match For the X-Division Championship
Egy No. 1 Contender mérkőzéssel kezdődött a múlt heti IMPACT! adás, ahol hat birkózó küzdött meg egymással az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért. A meccs előtt Ace Austin csatlakozott Don Callis és Josh Mathews kommentátor párosához. Az arénában ott volt Trey édesanyja is, akire Ace szemet is vetett. Trey szemfülesként kihasználta, hogy Petey Williams épp tusba fogta Rohit Raju-t egy Canadian Destroyer után, és két vállra fektette a korábbi bajnokot, aki erre nem számítva már nem tudott kijönni tusból. Így Trey lesz Ace Austin ellenfele a Hard to Kill PPV-n, akinek Petey Williams gratulált elsőként.

Rich Swann egy interjúban elmondta, hogy a december 7-ei No Surrender gálán kihívja Sami Callihan-t egy világbajnoki címmérkőzésre. Állítása szerint senki nem gondolta volna, hogy a nehézsúlyú divízióban is megállja majd a helyét, és bizonyítani akar a rajongóknak ezzel, hogy megnyeri a címet.

Michael Elgin már nagyon várja a 6 emberes No. 1 Contender mérkőzést, amit majd a világbajnoki cím kihívó jogáért rendeznek a következő adásban. Elgin azt üzente Sami-nek, hogy használja ki az időt amíg még világbajnok, mert ha megnyeri a kötelező kihívó jogot, akkor elveszi tőle a bajnoki címet.

Madison Rayne vs. Alexia Nicole
Azok után hogy Madison Rayne egy hete kikapott Taya Valkyrie-től, most visszatért a kötelek közé, mivel kihívta őt Alexia Nicole. Alexia felvette a versenyt a korábbi női bajnokkal, olyannyira, hogy Madison a meccs egy adott pontján el is akarta hagyni az arénát. Ellenfele megakadályozta ebben, és visszarángatta a kötelek közé. Itt azonban Madison fordítani tudott, és a Cross Rayne mozdulatával legyőzte Alexia-t.

Johnny Swinger az öltözőben, beletett valamit Petey Williams táskájába, és ezt elmesélte Aiden Prince-nek. Aiden mondta Johnny-nak, hogy az nem Petey Williams táskája, majd megjelent Ken Shamrock, aki elvitte a táskát.

RVD még mindig a szabadságát élvezi Katie Forbes-szal, de egy üzenetben elmondták, hogy a következő adásban mind a ketten visszatérnek.

Jake Crist vs. Daga
A két birkózó egymás után ugrott ki a kötelek közül egymásra, majd Daga még egy Spanis Fly-t is kiosztott Jake-nek a ring mellett. Visszatérve a kötelek közé Daga tovább folytatta a dominanciáját a korábbi X-Division bajnokkal szemben, és a felső kötélről osztott ki neki egy hatalmas Hurricanrana-t. Jake ezt követően még folytatni tudta a meccset, de ekkor Daga még bevitt neki egy Butterfly Piledriver-t, ami után Jake már nem tudott kijönni a tusból.

Gabby Loren interjút készített a North formáció tagjaival, akik nagyon magabiztosak voltak az esteli címmérkőzésük előtt.

Sami Callihan (c) & Madman Fulton vs. Rich Swann & Tessa Blanchard
Tessa és Swann rögtön letámadták Sami és Fulton párosát, akik hamar a ringen kívül találták magukat. Rich ezt látva kiugrott a kötelek közül egy Phoenix Splash-el Sami-re és Fulton-ra. Visszatérve a kötelek közé Tessa átvette az irányítást, és egyedül esett neki Sami-nek és Fulton-nak, majd felmászott a ring sarkára, hogy bevigyen egy Magnum-ot Sami-nek, de a világbajnok ezt nem hagyta annyiban, és Fulton-nal közösen leterítette a lányt. Tessa akkor a ring mellett megtámadta Fulton-t, Sami pedig leütötte a világbajnoki övével Rich Swann-t, aki ezt követően már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Sami még egyszer leütötte a bajnoki övével Swann-t és Tessa-t is. Ezt Brian Cage nem nézte tétlenül, és besietett az arénába, hogy segítsen Tessa-éknak.

Gabby Loren az eset után megkérdezte Cage-től a színfalak mögött, hogy mik a tervei a folytatásban. Brian elmondta, hogy meg akarja nyerni a hat emberes No. 1 Contender mérkőzést, és újra világbajnok akar lenni.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a januári Homecoming PPV X-Division bajnoki címmérkőzését, amit Rich Swann nyert meg.

A backstage-ben Jordynne Grace újra felkereste Taya Valkyrie-t, és kért tőle egy címmérkőzést. Taya ezt újfent elutasította, de kiáll Jordynne ellen, ha elfogadja, hogy John E. Bravo a csapattársa lehet a meccs során. Jordynne elfogadta az ajánlatot.

Moose-al egy teniszpályán készítettek interjút, amiben a korábbi profi NFL játékos elmondta, hogy a következő adásban meg akarja nyerni a kötelező kihívó jogért vívott mérkőzést, majd megmutatta a tenisz tudását is.

Jessicka Havok vs. Krystal Moon
Jessica Havok egy Krystal Moone nevű birkózóhölgy ellen lépett újra a kötelek közé. Havok esélyt sem adva ellenfelének, alig pár perc alatt véget vetett a küzdelemnek, sőt ezt még ennél is gyorsabban megtehette volna, ha az első Chokeslam után nem húzza fel a lányt a padlóról. Jessicka úgy döntött még egy Tombstone Piledriver-t is bevisz ellenfelének, ami után Krystal már nem tudta folytatni a mérkőzést.

A meccs után Havok összefutott Suzie-val, akinek tetszett Jessicka mérkőzése. Havok félre lökte a lányt, és amikor hozzáért, Suzie-nak bevillantak emlékek a múltból, konkrétan, hogy Havok mit is tett vele.

The North (c) vs. Eddie Edwards & Naomichi Marufuji - Impact World Tag Team Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a Pro Wrestling NOAH birkózója Naomichi Marafuji újra a kötelek közé lépett, mégpedig Eddie Edwards csapattársaként, hogy megküzdjenek a North formációval a csapatbajnoki címekért. Marafuji és Eddie a meccs korai szakaszában kilökték a ringből Page-t és Alexander-t, majd Edwards ki is ugrott rájuk a kötelek közül egy Dive-al. A ringben ezt követően a bajnok csapat fordítani tudott, és bár Eddie és Marafuji kiválóan össze tudott dolgozni egymással, ebből a meccsből most Ethan Page és Josh Alexander jöttek ki győztesen, akik a szokásos befejező mozdulatukkal kikopogtatták a korábbi világbajnokot.  

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.