Header Ads

IMPACT! 2019. November 12. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban Tessa Blanchard és Rich Swann kihívja Sami Callihan és Madman Fulton párosát, a North formáció tagjai kockára teszik a csapatbajnoki címeiket Eddie Edwards és Marafuji ellen, Daga szembenéz Jake Crist-tel, láthatunk egy 6 emberes mérkőzést, valamint szorítóba lép Madison Rayne is.

Tessa Blanchard, Rich Swann, Daga és Tommy Dreamer egy hete megzavarták az oVe tagjait az ünneplésben, és kihívták őket egy 8 emberes csapatmérkőzésre. A küzdelmet megnyerték Tessa-ék, így Sami, most egy visszavágót tervez. A világbajnok csapattársa Madman Fulton, Tessa partnere pedig Rich Swann lesz az este folyamán.
Egy hete Ethan Page és Josh Alexander kihívta egy csapatbajnoki címmérkőzésre Marafuji-t, és az általa választott partnerét. A japán birkózó mellett Eddie Edwards lesz aki megküzdhet a Tag Team Championship címekért.
A korábbi X-Division bajnok Jake Crist múlt héten belekötött Daga-ba, ami nagyon nem tetszett a roster újdonsült tagjának. Daga ezt nem hagyta annyiban, és kihívta Jake-et egy küzdelemre, amire szintén ma este kerül sor.
Az este folyamán láthatunk majd egy 6 emberes küzdelmet is, amin Petey Williams, Aiden Prince, Trey, Rohit Raju, Willie Mack és Brent Banks fog megküzdeni egymással.
Madison Rayne egy hete megmérkőzött Taya Valkyrie-vel. Ezen a meccsen Madison kikapott Taya-tól, de a korábbi 5x-ös női bajnok ma este újra a szorítóba fog lépni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.