Header Ads

IMPACT! 2019. November 09. - Turning Point - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a Turning Point gáláját amin terítékre kerül szinte az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Sami Callihan tesz kockára Brian Cage ellen.

Eddie Edwards a Bound for Glory PPV-n megnyerte a 20 emberes Gauntlet mérkőzést, és a vele járó kötelező kihívó jogot az általa választott bajnoki címhez. Eddie utolsóként Mahabali Shera-val nézett szembe, akit végül le is győzött. Most a felek újra megküzdenek egymással.
Az este folyamán láthatunk egy női Tag Team mérkőzést, amin Tessa Blanchard és Jordynne Grace fog megküzdeni Madison Rayne és Kiera Hogan párosával.
Taya Valkyrie a Bound for Glory PPV-n kockára tette a Knockouts Championship címét Tenille Dashwood ellen. Taya akkor legyőzte Tenille-t, így ma este a lány kér egy visszavágót az aktuális női bajnoktól.
A gálán terítékre kerül a csapatbajnoki cím is, amit az aktuális bajnokok, Ethan Page és Josh Alexander fognak kockára tenni Rich Swann és Willie Mack párosa ellen.
RVD és Rhino a Bound for Glory PPV-n még csapattársakként küzdöttek meg a North formációval a csapatbajnoki övekért. Akkor RVD hátba támadta Rhino-t, amit a rajongók nem tudtak hova tenni. Rhino az eset után rögtön kihívta a RVD-t egy mérkőzésre, amire szintén ma este kerül sor.
Ace Austin a Bound for Glory PPV-n megnyerte az X-Division Ladder mérkőzést, ezzel ő lett a szervezet új X-Division bajnoka. Jake Crist most él a visszavágó jogával, és kihívja egy bajnoki mérkőzésre Ace Austin-t.

Sami Callihan két hete legyőzte Brian Cage-t egy Steel Cage mérkőzésen, amivel ő lett a szervezet új világbajnoka. Brian Cage szeretné vissza szerezni a világbajnoki övet, így ma este kihívja Sami-t egy visszavágóra.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.