Header Ads

IMPACT! 2019. November 05. - Extrém ünnepi mérkőzés - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Moose szembenézett Willie Mack-kel, Fallah Bahh visszavágót kért Michael Elgin-től, Ken Shamrock elfogadta Joey Ryan kihívását, Taya Valkyrie megküzdött Madison Rayne-nel, Petey Williams megmérkőzött Bhupinder Singh-el, valamint az oVe tagjai megünnepelték Sami Callihan világbajnoki címszerzését.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Sami Callihan és az oVe tagjai egy rövid beköszönéssel nyitották meg az eheti IMPACT! adást. Az új bajnok elmondta, hogy ők sörrel ünnepelnek, mivel szerinte csak a ribancok isznak pezsgőt.

Moose vs. Willie Mack
Willie egy Hurricanrana-val nyitotta a küzdelmet, ami után Moose ki is ment egy rövid időre a kötelek közül. Mack egy Dive-al kiugrott a ring mellett álló Moose-ra, majd miután mindketten visszamentek a kötelek közé, Moose kiosztott egy hatalmas Superplex-et az ellenfelének. Willie ezt követően még folytatni tudta a mérkőzést, de Moose bevitte neki a befejező No Jackhammer Needed Spear mozdulatát, amivel meg is nyerte ezt az összecsapást.

Alisha Edwards meg akarta keresni Ace Austin-t a színfalak mögött, mert nem érezte jól magát az esti vacsorameghívás miatt. Ace a lépcsőn a Reno Scum tagjainak ecsetelte, hogyan fogja az este folyamán elcsábítani Alisha-t, amit a lány végighallgatott.

Josh Mathews bejelentette, hogy a soron következő Hard to Kill PPV-t január 12-én rendezi a cég Dallasban.

Madison Rayne és Taya Valkyrie összeszólalkoztak egymással a backstage-ben, ami után Jordynne Grace is megtalálta az aktuális női bajnokot, és kért tőle egy címmérkőzést. Taya ezt elutasította.

Michael Elgin vs. Fallah Bahh
Már az elején meg kell említenem, hogy talán még soha nem láttuk Fallah Bahh-t ilyen teljesítményt nyújtani a ringben. Big Mike egy pillanatig sem kímélte az ellenfelét, de Bahh összeszedett volt, még a hatalmas Superplex után is rögtön felpattant a padlóról. Elgin ekkor mást kellett hogy kitaláljon, és egy Crossface fogásba fogta Bahh-t, aki kénytelen volt feladni a mérkőzést.

Alisha Edwards újra megkereste Ace Austin-t, és mondta neki, hogy hagyják ki a vacsorát, helyette találkozzanak a lány hotelszobájában, és belecsúsztatta az ajtónyitó kártyáját Ace zsebébe.

Az oVe tagjai bejutottak az arénába, ami után Sami rögtön bele is kötött Tommy Dreamer-be.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Moose és Marafuji megküzd egymással a Grand Championship címért. A meccset Moose nyerte.

Ethan Page és Josh Alexander kihívta egy csapatbajnoki címmérkőzésre Marafuji-t és az általa választott partnerét.

Joey Ryan vs. Ken Shamrock
Ken Shamrock már a mérkőzés korai szakaszában befogta Joey lábát egy Ankle Lock-ba. Joey kijött a szorításból, és egy Dropkick-el válaszolt az ellenfelének. Shamrock ezért a mozdulatért gratulálni akart Joey-nak, és kezet nyújtott felé. Joey megragadta Ken kezét, és megfogatta vele a férfiasságát. Shamrock dühében kiosztott két Clothesline-t Joey-nak, majd újra befogta a lábát egy Ankle Lock-ba, és feladásra kényszerítette a roster újdonsült tagját. 

Az oVe tagjai a férfi öltözőben folytatták az ünneplést. Jake Crist felvette Daga mellényét, de Daga épp belépett a szobába. Sami mondta Jake-nek, hogy adja vissza a mellényét Daga-nak, ő pedig megkínálta sörrel Daga-t amibe előtte még beleköpött. Daga összefeszült Sami-vel, de végszóra megérkezett Rich Swann, aki szétválasztotta őket. 

Madison Rayne vs. Taya Valkyrie
Taya már a meccs korai szakaszában végre akarta hajtani a Road to Valhalla mozdulatát Madison-on, de ez nem sikerült neki. Madison válaszképp egy Cutter-el a földre küldte a bajnokot, de John E. Bravo nem engedte, hogy a bíró kiszámolja Taya-t, és bedobta a ringbe a plüsskutyáját. Madison kidobta a ringből a kutyát a közönségnek, Taya pedig ezt kihasználta, és a Road to Valhalla mozdulatával legyőzte az ellenfelét. A meccs után megjelent az arénában Jordynne Grace, és leütötte a rámpánál Bravo-t.

Gama Singh dühös volt Raj Singh-re és Rohit Raju-ra amiért gyengén teljesítenek. Gama bemutatta a srácoknak Bhupinder Singh-et, aki ha jól teljesít az este folyamán, akkor leválthatja az egyik Desi Hit Squad tagot.

A backstage-ben Suzie összetalálkozott Rosemary-vel, és Jessika Havock-kal, de egyikőjüket sem ismerte meg. 

Petey Williams vs. Bhupinder Singh
Bhupinder a ring széléhez vágta Petey Williams-t a meccs elején, majd a kötelek között kiosztott neki egy Powerslam-et, de a kanadai birkózó kijött a tusból. Petey gyorsan fordítani tudott, és egy Sharpshooter szorító fogásba fogta az indiait és feladásra kényszerítette ellenfelét. A meccs után Bhupinder megtámadta a bírót, akinek Petey visszament segíteni. Petey kiosztott egy Canadian Destroyer-t Bhupinder-nek, akire ezt követően a bíró még ráugrott egy 450 Splash-el.

Ace Austin megérkezett Alisha Edwards hotelszobájába. Alisha kérte Ace-t, hogy vetkőzzön le, feküdjön be az ágyba, és kösse be a szemét. Az új X-Division bajnok ezt megtette, de arra nem számított hogy Eddie is ott lesz a szobában, aki meg is támadta. Ace megpróbált elmenekülni, de Alisha még a hotel folyosóján is ütötte Eddie bambuszbotjával a bajnokot. 

Az oVe tagjai megérkeztek az arénába, Jake Crist pedig felkonferálta az új világbajnokot. Sami szerint a rajongóknak fel kellene állniuk, és megtapsolniuk a bajnokot, de a közönség inkább kifütyülte Callihan-t. Sami-t megzavarta a beszédében Tommy Dreamer, aki letrollozta a bajnokot. Sami ekkor megkérdezte Dreamer-t, hogy hívhatja-e Mr. Dagadt Dreamer-nek. Dreamer erre azt javasolta, hogy kellene rendezni egy extrém ünnepi mérkőzést, majd megjelent Tessa, Daga és Rich Swann, akik neki is estek az oVe tagoknak. Rich Swann egyszerre osztott ki egy Cutter-t Sami-nek és Jake Crist-nek, majd tusba fogta az új világbajnokot, aki ebből nem tudott kijönni amíg a bíró elszámolt háromig.
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.