Header Ads

IMPACT! 2019. November 05. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Sami Callihan megünnepli hogy felért a csúcsra, Ken Shamrock kiáll Joey Ryan ellen, Moose megküzd Willie Mack-kel, valamint újra szembenéz egymással Fallah Bahh és Michael Elgin.

Sami Callihan egy hete legyőzte Brian Cage-t és elhódította tőle az Impact World Championship címet. Az új világbajnok az este folyamán meg fogja ünnepelni, hogy végre felért a csúcsra, mégpedig az oVe-es csapattársaival.
A múlt heti IMPACT! adásban megtudhattuk, hogy Ken Shamrock egyelőre még nem szeretne visszavonulni, erre pedig Joey Ryan is felfigyelt, és kihívta egy mérkőzésre a szervezet első világbajnokát. Shamrock elfogadta Ryan kihívását. 
Moose utoljára a Bound for Glory PPV-n lépett a kötelek közé, amikor is legyőzte Ken Shamrock-ot. Moose egy hete golfozás közben elmondta, hogy ma este visszatér a ringbe, ellenfele pedig Willie Mack lesz.
Michael Elgin és Fallah Bahh pár hete egyszer már szembe nézett egymással, akkor Big Mike legyőzte Bahh-t, sőt a mérkőzés után csúnyán elbánt TJP-vel is. Bahh az este folyamán kihívja Elgin-t egy visszavágóra.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.