Header Ads

Diamond Dallas Page újra ringbe lépne?

DDP ugyan hivatalosan nem tagja az All Elite Wrestlingnek, mégis több alkalommal szerepelt már az adásokon.
Karrierje elején – (Fotó: WWE) 
Diamond Dallas Page májusban debütált a szervezetnél a Double or Nothingon, majd felbukkant a múlt heti Dynamite adáson is. Legutóbb Codynak segített az Inner Circle ellen, amelyre az elmondása szerint az utolsó pillanatban kérték fel.

– Eredetileg nem lettem volna ott azon az AEW shown, de Cody egy nappal előtte felhívott. Megkérdezte, hogy benne vagyok-e? Igent mondtam – válaszolta Page a WrestlingInc kérdésére. 

DDP hozzátette, hogy mindenféleképpen olyan bevonuló zenét akart, amely hasonlít az egykori WCW-s időkre. A korábbi világbajnok kiemelte: nagyon örült a közönség pozitív fogadtatásának. Diamond Dallas Page az elmúlt években számos battle royalban szerepelt, de egyéni meccse utoljára nyolc évvel ezelőtt volt. 

– Az igazat megvallva, nemet kell mondanom arra a kérdésre, hogy lesz-e még meccsem. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben és semmit sem szeretnék elrontani. 51 évesen nem értettem, hogy a 71 éves Bruno Sammartino miért nem vállalt be egy spotot a mérkőzésemben, de így 63 esztendősen megértem – folytatta Dallas. 

A WCW ikonja hangsúlyozta, hogy a ringben még biztosan láthatjuk, hiszen egy tucat Diamond Cutter maradt a tarsolyában, de meccset nem akar. Hozzátette, ha Codynak segítségre van szüksége, akkor számíthat rá, de jobban szeretné, ha a fiatalok kerülnének középpontba.

(Forrás: WrestlingInc

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.