Header Ads

Breaking: CM Punk visszatért a WWE műsorán – videó

CM Punk nem várt módon visszatért a WWE Backstage című műsorában, amely a FOX égisze alá tartozik.
(Fotó: WWE)
A "Best in the World" hat év kihagyást követően szerepel újra egy a WWE-hez kapcsolódó műsoron. A visszatérését titkolták, hiszen meglepetésként jelent meg a WWE Backstage adásán, amely a FS1 nevezetű csatorna állandó heti adása lesz, amely a FOX-hoz tartozik. CM Punk jövő héten is visszatér és elemzőként csatlakozik a programhoz Renee Young mellett. Punk heti rotációban fog közreműködni, hiszen Christian, Paige és Ryan Satin személyében három váltó társa is van.


A PWInsider értesülései szerint a korábbi pankrátor kizárólag a FOX-szal kötött szerződést és cikkünk publikálásának időpontjában semmilyen kontraktust nem kötött a World Wrestling Entertainment-tel. A korábbi WWE Bajnok szerződtetése kizárólag a FOX kérése volt, amelyre a szervezet vezetősége áldását adta.

Szerintetek CM Punk visszatérhet a ringbe is?

(Forrás: WWE és PWInsider)

2 megjegyzés:

  1. Ha a WWE nem akarná őt a ringbe is vissza csábítani, akkor ezt se engedte volna a FOX-nak, kérdés Punk kap e annyi pénzt ezzel a szerepléssel, ami elég neki, vagy kap majd egy olyan szerződést már WWE fejléccel amire nem tud nemet mondani..?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.