Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 27. - Esküvő - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban RVD és Rob Van Dam kihívta a North-ot, Cousin Jake kiállt Mahabali Shera ellen, szembenézett egymással Tenille Dashwood és Madison Rayne, Dave Crist megküzdött Tessa Blanchard-dal, valamint összeházasodott Melissa Santos és Brian Cage.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The North vs. Rob Van Dam & Rhino
Az LAX egy hete elköszönt az Impact Wrestling-től, mégis az ő bevonulózenéjük csendült fel a múltheti IMPACT! adás elején. Santana és Ortiz helyett azonban Ethan Page és Josh Alexander érkeztek az arénába. Page megkérdezte a rajongókat, hogy számítottak-e rá, hogy az LAX ott lesz Las Vegas-ban. Page kinevette, a közönséget, és már kezdi unni a sok rajongói üzenetet, amiben azt kérdezik, hogy az LAX mikor fog visszatérni a céghez. Ethan leszögezte, hogy Santana és Ortiz soha nem fognak visszatérni. Ekkor újra felcsendült az LAX zenéje, és megérkezett Konnan. Konnan-től megkérdezte Page, hogy milyen érzés egy ringben állni a legnagyobb csapatbajnokokkal. Konnan leribancozta a bajnok csapatot, majd behívta a ringbe RVD és Rhino párosát, akik szívesen megküzdenének a North-al. A két korábbi világbajnok pár perc alatt móresre tanította Alaexander-t és Page-t. Előbb Rhino leterítette Josh Alexander-t egy Gore-al, majd jött RVD, aki a Five Star Frog Splash finisherével pontot tett a mérkőzés végére.

A színfalak mögött Gama Singh dühös a Desi Hit Squad tagjaira, amiért ők nem mutatnak fejlődést a ringben. Gama-nak vissza kellett mennie Indiába, hogy elhozza Mahabali Shera-t, mert azt akarja, hogy a csapata sikeres legyen. Gama jelezte Rohit Raju és Raj Singh párosának, hogy ha azt akarják, hogy továbbra is támogassa őket, akkor keményebben kell dolgozniuk.

Az esküvői ceremónia lassan kezdetét veszi, és kezdenek is megérkezni a vendégek, akikkel Gabby Loren csinált is egy rövid interjút.  Johnny Swinger, Gail Kim és Eddie Edwards is ott volt már a helyszínen, akinek nem mellesleg a Reno Scum tagjai beletettek valamit az italába.

Mahabali Shera vs. Cousin Jake
Shera nem sok esélyt adott ellenfelének, rögtön lerohanta a meccs elején Jake-et. A folytatásban az indiai oroszlán folytatta a dominanciáját, és adott egy hatalmas Clothesline-t Jake-nek, majd jött egy Sky High mozdulat. Itt már számítani lehetett rá, hogy Shera újabb győzelmet fog aratni, és ez így is lett. Mahabali Shera egy Powerslam után kikopogtatta Cousin Jake-et. A meccs után Cody Deaner felment a ringbe, de ezt a Desi Hit Squad tagjai nem nézték jó szemmel, és Shera-val közösen elbántak a Deaners formációval.

Visszatérve a ceremónia helyszínére, TJP megjegyezte Fallah Bahh-nak, hogy nem épp elegáns a megjelenése. Eddie Edwards gyorsan bódult állapotba került, ami a Reno Scum-nak volt köszönhető.

Madison Rayne vs. Tenille Dashwood
Madison kezdte jobban a meccset, de hamar veszített a koncentrációjából, mert Tenille mellett a közönséggel is el volt foglalva. Tenille ezt ki is használta, és amikor Madison a Cross Rayne mozdulatára készült, kijött a fogásból, és bevitt egy Neckbreaker-t a korábbi Knockouts Champion-nak. Tenille végül a Spotlight finisher-ével legyőzte Madison Rayne-t, amivel megkapta a lehetőséget, hogy megküzdhessen Taya Valkyrie-vel a Knockouts Championship címért a Bound for Glory PPV-n.

Az esküvői ceremónián Gabby megkérdezte RVD-t és párját Katie Forbes-t, hogy ők lesznek-e a következő házaspár. Rich Swann és Willie Mack becsatlakoztak a beszélgetésbe, és gratuláltak RVD North felett aratott győzelméhez. A csapat egy hete legyőzte az LAX-et, így mindkét csapat jogosan pályázhatna egy csapatbajnoki címmérkőzésre.

A szünet után Ken Shamrock érkezett az arénába. Shamrock örült, hogy visszatérhetett az Impact Wrestling-hez, és felelevenítette, amikor elsőként megnyerte a világbajnoki címet. Shamrock köszönetet mondott a rajongóknak, amit az elmúlt hetekben kapott tőlük, majd rátért Moose-ra, aki hetek óta üzenget neki. Ken azt várja, hogy Moose-t koporsóba küldhesse. Ekkor Moose megjelent a kivetítőn. Moose egy edzőteremből üzent Ken-nek, ahol egymás után támadta meg az ott edző srácokat.

Taya Valkyrie felkereste Rosemary-t, és arra kérte, hogy szabadítsa meg Tenille Dashwood-tól, hogy ne kelljen megküzdenie a lánnyal a Bound for Glory-n. Rosemary gyávának nevezte Taya-t, és elutasította az ajánlatát.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettünk ODB és Eric Yung esküvőjét.

Gabby Loren bejelentette, hogy a legtöbb vendég megérkezett a ceremóniára. Ekkor belépett az ajtón az oVe. A csapat természetesen nem volt meghívva, így a biztonságiak kivezették őket a teremből.

Tommy Dreamer és Rich Swann még bátorításképp beszélt kicsit Brian Cage-el. Swann emlékeztette Brian-t, hogy egész életében egyszer fog megházasodni, amit Dreamer rögtön meg is cáfolt. Brian-hez megérkezett a testvére is, Ryan Cage.

Melissa Santos szobájában Madison Rayne próbálta megtanítani a lányoknak a helyes járást. Kiera Hogan nem volt hajlandó részt venni ebben, Taya Valkyrie pedig továbbra is a Tenille elleni mérkőzésével volt elfoglalva.

Dave Crist vs. Tessa Blanchard - X-Division Championship Ladder Match Qualifier
Dave Crist-et elkísérte a mérkőzésére a testvére és Madman Fulton is, akiket a bíró hamar kizavart az arénából, mert közbeavatkoztak a meccsbe. Jake ezzel nem törődve visszajött, és továbbra is megpróbált beleszólni a küzdelembe, de Tessa-t ez nem hatotta meg, és a Buzzsaw DDT mozdulatával legyőzte ellenfelét. Így Tessa már biztosan ott lesz a Bound for Glory-n megrendezésre kerülő X-Division bajnoki címmérkőzésen. A meccs után visszajött az arénába Fulton, és a Crist testvérekkel közösen megtámadta Tessa-t.

Ace Austin megkérdezte Alisha Edwards-tól, hogy hol van Eddie, de a lány nem tudta megmondani. Így Ace karon fogta Alisha-t, és mondta, hogy lesz a kísérője, mivel Alisha volt az egyik koszorúslány.
A teremben lassan mindenki elfoglalta a helyét, így kezdetét vehette a ceremónia. Tommy Dreamer bekísérte Melissa Santos-t. A párt Brian testvére próbálta meg összeadni, de Taya Valkyrie és Ethan Page még félbeszakította a mondandójában. Végszóra beesett a terembe Eddie Edwards is, aki lehányta Ryan Cage-t. Ace Austin odament Eddie-hez, aki le akarta ütni Ace-t, de helyette Ryan Cage-t találta el, így James Mitchell adta össze párt. A ceremónia után az arénában folytatódott az adás, ahol Brian és Melissa táncát Sami Callihan zavarta meg. Sami ittasan nem tetszését, fejezte ki, amiért nem hívták meg az esküvőre. Sami el akarja verni Brian-t a Bound for Glory PPV-n, de most szép házasságot, sok egészséget, és sok gyermeket kíván az ifjú párnak. Zárszóképp azonban leribancozta Brian-t. Cage ezt nem tűrte tétlenül, és megfogta Sami-t. Ekkor Callihan a kezében lévő üveggel le akarta ütni Brian-t, de véletlenül Melissa-t találta el...

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.