Header Ads

IMPACT! 2019. Október 29. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Sami Callihan újra kap egy visszavágót Brian Cage-től, megtudjuk RVD miért támadta meg Rhino-t, Ken Shamrock elmondja a terveit a jövőjével kapcsolatban, újra megküzd egymással Ace Austin és Eddie Edwards, valamint Josh Alexander szembenéz Marafuji-val.

Brian Cage a Bound for Glory PPV-n kockára tette a világbajnoki címét Sami Callihan ellen. A mérkőzést Cage megnyerte, ezzel megvédte a világbajnoki övét, de ebbe Sami nem tudott beletörődni. Sami egy hete kihívta egy visszavágó mérkőzésre Brian-t, amit a bajnok elsőre elutasított, de ekkor Callihan megmutatta a telefonján, hogy az oVe tagjai ott vannak Cage házánál, és megtámadják a családját, ha nem ad egy újabb lehetőséget neki. Brian így kénytelen lesz újra megküzdeni Sami-vel, viszont most egy Steel Cage mérkőzés keretein belül.
RVD a Bound for Glory-n Rhino csapattársaként megpróbálta elhódítani a csapatbajnoki címeket a North tagjaitól. A meccs alatt nem várt fordulat történt, és RVD megtámadta a csapattársát. A korábbi világbajnok ma este magyarázatot fog adni, hogy miért tette ezt Rhino-val.
Az Impact Wrestling első világbajnoka, Ken Shamrock a Bound for Glory-n visszatért a kötelek közé és megküzdött Moose-al. Shamrock kikapott Moose-tól, de a teljesítményére abszolút semmi panasz nem lehet, az 55 éves birkózó kiváló munkát végzett a ringben. Ma este megtudhatjuk, hogy mi lesz Ken Shamrock-kal a folytatásban.
Ace Austin a Bound for Glory-n megnyerte az X-Division bajnoki címet, Eddie Edwards pedig a 20 emberes Gauntlet for the Gold mérkőzést, és a vele járó kötelező kihívó jogot, az általa választott bajnoki címre. Eddie már hetek óta viszályban áll Ace Austin-nal, így nem lenne meglepő, ha az X-Division bajnoki övet nézné ki magának, de egyelőre a két birkózó ma este még csak egy tét nélküli küzdelemben néz majd szembe egymással.
Naomichi Marafuji a Pro Wrestling NOAH sztárja visszatért az Impact Wrestling-hez a Bound for Glory PPV-n, és szembenézett Michael Elgin-nel. A két strong style stílust képviselő birkózó elképesztő küzdelmet vívott egymással, aminek a győztese Elgin lett. Marafuji ma este újra a kötelek közé fog lépni, ellenfele pedig Josh Alexander lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.