Header Ads

IMPACT! 2019. Október 22. - This Is IMPACT - Összefoglaló

A múlt heti This Is IMPACT adásban Scott D'Amore és Josh Mathews megvitatta a Bound for Glory-n történteket, Madison Rayne szembenézett Shotzi Blackhart-tal, Sami Callihan visszavágót kért Brian Cage-től, valamint a Rascalz megküzdött a Dr. Wagner Jr., Aerostar és Taurus alkotta csapattal.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá.

Egy hangulatos promó videó után, amiben a cég összefoglalt pár felejthetetlen pillanatot, Josh Mathews és Scott D'Amore köszöntötte a nézőket az új AXS stúdióból. Josh és D'Amore pár szóban jellemezték a Bound for Glory PPV-t, Don Callis pedig elmondta, hogy hamarosan interjút készít az új X-Division bajnokkal.

Madison Rayne vs. Shotzi Blackheart
Madison-t elkísérte az arénába Kiera Hogan, aki csatlakozott Don Callis és Josh Mathews kommentátor párosához. Shotzi letámadta a korábbi női bajnokot, aki egy rövid időre el is hagyta a ringet. Shotzi ezzel nem törődve Madison után ment, majd mindketten visszatértek a kötelek közé. A folytatásban Madison többször is tusba fogta ellenfelét, végül pedig a Cross Rayne finisher-ével megnyerte a mérkőzést.

Visszatérve a stúdióba, Josh és Scott megvitatták Taya Valkyrie idei teljesítményét, majd Don Callis interjút készített Ace Austin-nal, akit épp sminkeltek, mert a bajnokkal készül egy rövid film. Josh és Scott ezt követően kitért a Tag Team divízióra, megbeszélték RVD heel turn-jét, valamint kitértek Ken Shamrock jövőjére. Moose is becsatlakozott a beszélgetésbe, aki elmondta véleményét Shamrock-ról.

A szünet után Mathews és D'Amore felelevenítették Sami Callihan és Brian Cage eddigi feudját. Brian Cage be is ült a stúdióba, hogy megvitassa a srácokkal a Bound for Glory-n vívott világbajnoki címmérkőzését, de ekkor megjelent Sami Callihan. Sami követelt egy visszavágót Brian-től, aki megragadta Sami-t a nyakánál fogva. Ekkor Callihan a telefonján mutatott egy videót Brian-nek, amiben az oVe tagjai ott voltak Cage házánál. Sami ezzel harcolta ki a visszavágót Brian Cage-től.

Scott és Josh következő beszélgető partnere D'Lo Brown volt, akivel Tessa Blanchard idei teljesítményét beszélték meg, majd kitértek Eddie Edwards-ra, aki a Bound for Glory PPV-n megnyerte a 20 emberes Gauntlet mérkőzést, és a vele járó No.1 Contender jogot az általa választott bajnoki címre.

Rascalz vs. Dr. Wagner Jr., Aerostar & Taurus
Az AAA szervezet három birkózója, és a Rascalz csapat összecsapásával folytatódott az adás. A mexikói luchador-ok kezdték jobban a mérkőzést, de a Rascalz tagjai a meccs egy adott pontján összeszedték magukat, és fordítani tudtak. Aerostar egy hatalmas Cutter-rel a földre küldte Dez-t, de ő kijött a tusból. Ekkor Trey átvette az irányítást, és páros lábbal ráugrott a földön fekvő Aerostar-ra, akin ezt követően még Dez és Wentz végrehajtotta a szokásos Standing Moonsault mozdulatukat, amivel pontot is tettek a küzdelem végére.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.