Header Ads

IMPACT! 2019. Október 22. - This Is IMPACT - Előzetes

Ma estétől a heti IMPACT! adások már a szervezet új csatornáján, az AXS TV-n lesznek láthatóak. Az eheti adás a This Is IMPACT nevet kapta, amiben egy összefoglalót fogunk látni, hogy mi törtét a múlt vasárnapi Bound for Glory PPV-n, valamint megnézhetjük Madison Rayne és Shotzi Blackheart összecsapását, és a Rascalz vs. Dr. Wagner Jr., Aerostar és Taurus csapatmérkőzést, ami még a Bound for Glory PPV-n került megrendezésre.

A Dez, Wentz és Trey alkotta Rascalz csapat három mexikói birkózó, név szerint Dr. Wagner Jr., Aerostar és Taurus ellen lépett a kötelek közé a múlt vasárnapi Bound for Glory PPV-n. Hogy mi lett a mérkőzés kimenetele, az a ma esti adásból kiderül.
A vasárnapi gálán kötelek közé lépett az Impact Wrestling korábbi 5x-ös női bajnoka Madison Rayne is, akinek az ellenfele Shotzi Blackheart volt. Ez a küzdelem is ma este lesz látható az új csatornán, az AXS TV-n.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.