Header Ads

IMPACT! 2019. Október 20. - Bound for Glory - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling a Bound for Glory PPV-jét a Chicago-i The Odeum arénában. A gálán terítékre kerül az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Brian Cage tesz kockára Sami Callihan ellen.

A szervezet számos nagyszerű küzdelemmel készül a ma esti gálára, köztük az egyik ilyen a 20 emberes Gauntlet mérkőzés lesz. Húsz birkózó egy Battle Royal meccsen fog szembenézni egymással, ahol a győztes egy No.1 Contender jogot kap, az általa választott bajnoki címhez.
A Pro Wrestling NOAH sztárja Naomichi Marafuji ma este vissza fog térni az Impact Wrestling-hez, ugyanis elfogadta Michael Elgin kihívását. A két birkózónak már közös múltja van egymással mivel mindketten Japánban váltak ismertté.
Marafjui mellett még egy másik jól ismert birkózó is újra az Impact kötelei közé fog lépni, mégpedig a cég legelső világbajnoka, az 55 esztendős Ken Shamrock. Shamrock már hetek óta viszályban áll Moose-al, ma este pedig meg is mérkőznek egymással.
Az este folyamán a Rascalz csapat tagjai is a ringbe lépnek, ellenfeleik pedig az AAA szervezet sztárjai, Dr. Wagner Jr., Aerostar, és Taurus lesznek.
Taya Valkyrie nemrég megdöntötte Taryn Terrel rekordját, így jelenleg ő birtokolja leghosszabb ideje a Knockouts Championship címet. Taya ma a szervezet újdonsült Knockout hölgye, Tenille Dashwood ellen kell hogy megvédje az övét.
Ethan Page és Josh Alexander is kockára teszik az este folyamán a csapatbajnoki címeiket, mégpedig egy 6-Man Tag Team Championship mérkőzésen. Willie Mack és Rich Swann, valamint Rhino és RVD párosa lesznek az aktuális bajnokcsapat kihívói a ma esti gálán.
A Bound for Glory nem múlhat el X-Division bajnoki címmérkőzés nélkül. Jake Crist-nek egy létrás mérkőzésen kell megvédenie az övét másik négy birkózó, név szerint Ace Austin, Tessa Blanchard, Daga, és a ma este debütáló Acey Romero ellen.
Az este legjobban várt küzdelme minden bizonnyal a világbajnoki címmérkőzés lesz, ahol Sami Callihan kihívja az aktuális bajnok Brian Cage-t. Sami miután legyőzte Tessa Blanchard-ot, és megszerezte a kötelező kihívó jogot, mindent elkövetett, hogy megtörje Cage-t, kezdve a házassági ceremóniával, ahol leütötte Melissa Santos-t. Sami Callihan ilyen közel talán még sosem volt a világbajnoki címhez, és ha az oVe tagjai is a segítségére lesznek akkor még az is lehet, hogy legyőzheti a január óta uralkodó Brian Cage-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.