Header Ads

IMPACT! 2019. Október 18. - Előzetes

A ma esti Bound for Glory előtti utolsó IMPACT! adásban szembenéz egymással Josh Alexander, Rhino és Rich Swann, kvalifikációs mérkőzést vív egymással Rohit Raju és Sabu, Chris Bey kihívja Jake Crist-et, valamint Fallah Bahh szembenéz Michael Elgin-nel.

A North formáció tagjai a vasárnap esti Bound for Glory PPV-n kockára teszik a csapatbajnoki címeiket. Josh Alexander és Ethan Page kihívói az RVD és Rhino, valamint a Rich Swann és Willie Mack alkotta csapatok lesznek. Addig azonban mind három formáció egyik tagja, név szerint Josh Alexander, Rhino és Rich Swann szembenéz egymással egy háromemberes mérkőzésen.
A vasárnapi gála X-Division bajnoki címmérkőzéséről már csak egy ember hiányzik, hogy meglegyen az öt fős létszám. Rohit Raju és Sabu összecsapásának győztese fogja kvalifikálni magát utolsóként a PPV létrás a címmérkőzésére.
Az este folyamán az aktuális X-Division bajnok is a kötelek közé fog lépni, ellenfele pedig Chris Bey lesz.
Michael Elgin vasárnap este a Pro Wrestling NOAH birkózója, Naomichi Marafuji ellen lép a szorítóba, addig azonban még nem dőlhet hátra, ugyanis TJP után Fallah Bahh is meg szeretne vele küzdeni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.