Header Ads

IMPACT! 2019. Október 18. - Az utolsó adás a Bound for Glory előtt - Összefoglaló

A múltheti Bound for Glory előtti utolsó IMPACT! adásban Fallah Bahh szembenézett Michael Elgin-nel, Chris Bey kihívta Jake Crist-et, megküzdött egymással Josh Alexander, Rhino és Rich Swann, kvalifikációs mérkőzést vívott Rohit Raju és Sabu, valamint láthattunk egy 12 emberes Battle Royal meccset is.


A teljes adás itt és itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Michael Elgin vs. Fallah Bahh
Fallah Bahh-t elkísérte az arénába TJP, aki a ring mellől figyelte a barátja mérkőzését. Bahh megpróbálta felvenni a versenyt Elgin ellen, de Big Mike most is hozta a kötelezőt, és egy óriási Powerslam után kikopogtatta az ellenfelét. TJP a meccs után felment a ringbe, hogy ellenőrizze Bahh állapotát, Elgin pedig egy üzenetet küldött Naomichi Marafuji-nak. Elgin visszament a rámpáról a ringbe, és megtámadta TJP-t. Előbb kiosztott egy DDT-t a padlón a korábbi X-Division bajnoknak, majd egy széket tett a nyakába, és nekivezette a ring oszlopának. Ha ez még nem lett volna elég, Elgin még visszavitte TJP-t a kötelek közé, és adott neki egy óriási Elgin Bomb-ot.

A szünetben újra megnézhettük, ahogy Bobby Lashley debütált a szervezetnél a 2009-es LockDown PPV-n.

Jake Crist (c) vs. Chris Bey
Az aktuális X-Division bajnok mielőtt még kockára tenné az övét a Bound for Glory PPV-n, még egyszer a kötelek közé lépett, ellenfele pedig Chris Bey volt. A független szervezetek egyik legjobb high-flyer-e bizonyítani szeretett volna ezzel a tét nélküli mérkőzéssel, a siker viszont elmaradt. Jake felültette Bey-t a ring sarkára, és onnan osztott ki neki egy hatalmas Super Cutter-t, amivel meg is nyerte a küzdelmet.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a tavalyi WrestleCon gála egyik mérkőzését, ahol az Impact birkózói küzdöttek meg a Lucha Underground szervezet sztárjaival. A meccset King Cuerno, Aerostar és Drago csapata nyerte.

Ace Austin összefutott a színfalak mögött Alisha Edwards-al. Ace magabiztosan kijelentette, hogy meg fogja nyerni a Bound for Glory PPV-n az X-Division bajnoki címet, és arra kérte Alisha-t, hogy a mérkőzés után ünnepelje meg vele a győzelmét.

Taya Valkyrie az öltözőben elmondta, hogy le fogja győzni Tennile Dashwood-ot a Bound for Glory-n, és tovább fogja uralni a női divíziót.

Josh Alexander vs. Rhino vs. Rich Swann 
A Bound for Glory-n megrendezésre kerülő csapatmérkőzés előtt még egyszer a kötelek közé lépett mind három csapat egyik tagja, név szerint Josh Alexander, Rhino és Rich Swann. A három birkózót elkísérték az arénába a csapattársaik is, akik nem tudták megállni, hogy ne avatkozzanak közbe a mérkőzésbe. Előbb Ethan Page zavarta meg Rich Swann-t, amit Rhino kihasznált, és egy Gore-al a földre küldte Josh Alexander-t. Ethan ekkor kirántotta a bírót a ringből, hogy megmentse a kiszámolástól a csapattársát, de ez csak idő húzásra volt jó, ugyanis Rich Swann visszament a kötelek közé, és egy 450 Splash-el ráugrott Alexander-re, ami után megnyerte a mérkőzést.

Sami Callihan egy videóüzenetben beszélt a Brian Cage elleni világbajnoki címmérkőzéséről. Sami felelevenítette a pályafutását az Impact Wrestling-nél, majd sírva fakadt, amikor szóba hozta a Melissa Santos elleni incidensét. Állítása szerint az emberek miatt vált szörnnyé, és ha nem tudják elfogadni amivé vált akkor ... meg magukat.

Rohit Raju vs. Sabu 
Rohit Raju-t Gama Singh, Sabu-t pedig Super Genie kísérte el az arénába az utolsó kvalifikációs meccsre, aminek a tétje a Bound for Glory PPV-n megrendezésre kerülő X-Division bajnoki címmérkőzésbe kerülés volt. Sabu rögtön egy székkel esett neki ellenfelének, majd egy asztalt is előhúzott a ring alól, amit ring széléhez, és a kordonra állított fel. Sabu felfektette az asztalra Rohit-ot, majd a ringből ráugrott az indiai birkózóra. Ezt követően a bíró mindkettőjüket kizárta a mérkőzésből, mivel nem tudtak visszatérni a ringbe amíg ő elszámolt tízig.

Over the Top Rope Battle Royal 
Egy Battle Royal mérkőzéssel folytatódott az adás, aminek a tétje az volt, hogy aki megnyeri a küzdelmet, az 20-ik ként léphet majd a ringbe a Bound for Glory Call Your Shot Gauntlet mérkőzésébe. Eddie Edwards, Rosemary, Havok, Kiera Hogan, Jordynne Grace, Johnny Swinger, Adam Thornstowe, Luster The Legend, Raj Singh, Mahabali Shera, Cody Deaner és Cousin Jake méretették meg magukat, közülük pedig a Desi Hit Squad újdonsült tagja, Mahabali Shera lett a győztes. Shera utolsóként Eddie Edwards-ot ejtette ki a ringből, így Eddie elsőként Shera pedig utolsóként lép majd be a szorítóba a Call Your Shot Gauntlet mérkőzésen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.