Header Ads

IMPACT! 2019. Október 11. - Sami újabb ámokfutása - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Ace Austin kvalifikációs mérkőzést vívott Eddie Edwards-al, a Desi Hit Squad megküzdött a Rascalz-al, Taya Valkyrie kockára tette a Knockouts Championship címét Havok ellen, Moose kihívta Stephan Bonnar-t, szembenézett egymással Katie Forbes és Jordynne Grace, valamint Tessa Blanchard és Daga megmérkőzött Jake Crist és Madman Fulton párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Ace Austin vs. Eddie Edwards
Ace Austin és Eddie Edwards kvalifikációs mérkőzésével indult a múltheti IMPACT! adás. Ace egy új pólóban érkezett az arénába, aminek az elején az Ace Austin 3:16, a hátoldalán az "Én csak becsapom a feleségedet" felirat volt olvasható. Eddie és Austin egymásnak is estek, de a meccs egy adott pontján megérkezett az arénába Adam Thornstowe és Luster The Legend. A Reno Scum tagjai közbe is avatkoztak a mérkőzésbe, és kirántották a bírót a ringből, amikor az épp megpróbálta kiszámolni Ace Austin-t. Eddie ezért neki esett a srácoknak, és amíg a bíró ezzel volt elfoglalva, addig Austin felhúzott a kezére egy fémmel betekert kesztyűt és azzal ütötte le Eddie-t, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után a Reno Scum tagjai és Austin még megtámadta a földön fekvő Edwards-ot.

Taya Valkyrie összefutott a színfalak mögött Rosemary-vel. Taya újra segítséget kért Rosemary-től a Havok elleni harcában, de a lány megint elutasította ezt.

Desi Hit Squad vs. Rascalz
A Rascalz csapat tagjai a mérkőzés korai szakaszában fölényesen maguk mögé utasították az indiai formációt, egészen addig, amíg Mahabali Shera közbe nem lépett. Shera egyszerre vágta neki Dez-t és Wentz-t a ring széléhez, majd a kötelek között már mind három Rascalz tag egyszerre esett neki az indiai óriásnak, de így sem tudták megállítani. Shera végül egy Powerslam-mel a padlóra küldte Wentz-et, majd ráfektette Raj Singh-et, aki így megnyerte a mérkőzést. 

Katie Forbes a backstage-ben odaadta a kocsikulcsát Jordynne Grace-nek, hogy parkolja le az autóját. Jordynne hozzá vágta a kulcsot Katie-hez, mondván ő birkózó és nem egy cseléd.

Taya Valkyrie (c) vs. Havok - Impact Knockouts Championship Match
A mérkőzés előtt Tenille Dashwood csatlakozott Josh Mathews és Don Callis kommentátor párosához. Jessicka kezdte jobban a küzdelmet, és rögtön megtámadta Taya-t. A bajnok nem is nagyon tudott mit kezdeni Havok dominanciájával, és a kikopogtatástól is John E. Bravo mentette meg, aki kihúzta a bírót a ringből, majd fel is lökte a játékvezetőt, aki ezért véget vetett a mérkőzésnek. Havok dühében nekiesett Bravo-nak, de Taya megállította Jessicka-t, és leütötte a bajnoki övével. Tenille ezt nem nézte tétlenül, felment a ringbe, és nekiesett Taya-nak, aki jobbnak látta, ha inkább elhagyja az arénát.

Sami Callihan üzent Brian Cage-nek, mondván a bajnok tehet róla, hogy két hete ő helyette Melissa-t ütötte le.

A North csapat beszélt a soron következő csapatbajnoki címmérkőzésükről, amikor is megjelent Rich Swann és Willie Mack, akik le akarják győzni Ethan Page és Josh Alexander párosát. A beszélgetésbe becsatlakozott Rhino és RVD is, akik szerint ők lesznek a bajnokok, mert egyikőjük sem birkózik olyan rég mint ők.

Moose vs. Stephan Bonnar
Moose-t elkísérte az arénába Frank Trigg, aki csatlakozott a kommentátorokhoz. Moose hamar a földre küldte Bonnar-t majd a ring mellett esett neki a Hall of Famer UFC legendának. Visszatérve a kötelek közé, Moose felszakította Bonnar szemöldökét, de ő így is folytatta a küzdelmet, és felmászott a ring sarkánál a kötélre, hogy ráugorjon ellenfelére. Ekkor Moose neki lökte a bírót a kötélnek, hogy megállítsa Bonnar-t, aki ezért azonnal meg is kongatta a gongot, így ez a meccs is DQ-val ért véget. Moose a meccs után egy székkel meg akarta támadni még Bonnar-t, de ekkor Ken Shamrock megérkezett az arénába. Shamrock nekiesett Moose-nak, és egy Ankle Lock szorításba fogta a lábát.

Katie Forbes vs. Jordynne Grace
Katie Forbes már a bevonulásának is megadta a módját, majd ezen semmit sem változtatva, végig a küzdelem alatt csak magával volt elfoglalva. Jordynne végig irányítani tudott a mérkőzés alatt, Forbes csak egyszer tudott tushelyzetbe kerülni, mikor egy Tornado DDT-vel a padlóra küldte ellenfelét. Jordynne ezt követően is tudta folytatni a meccset, majd bevitte a Grace Driver finisher-ét Katie-nek, amivel megnyerte a mérkőzést.

Katie-t rögtön megtalálta a színfalak mögött Johnny Swinger, aki szívesen adna pár birkózó leckét RVD párjának. A beszélgetés után megérkezett Jordynne is, aki rögtön fel is lökte Johnny-t.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback of the week rovatban újra megnézhettük a 2009-es Bound for Glory PPV Ultimate X mérkőzését. A meccset Amazing Red nyerte, és ezzel megőrizte az X-Division bajnoki címét.

A szünetben TJP felkereste Fallah Bahh-t, hogy felkészítse a Michael Elgin elleni mérkőzésére.

Jake Crist & Madman Fulton vs. Tessa Blanchard & Daga
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Tessa Blanchard és Daga megküzdöttek Jake Crist és Madman Fulton párosával. Daga és Tessa kiválóan össze tudott dolgozni egymással, aminek meg is lett az eredménye. Annak ellenére is meg tudták nyerni a küzdelmet, hogy Dave Crist többször bele avatkozott a meccsbe. Tessa egy Magnum-mal legyőzte Jake-et, de az ünneplés elmaradt, ugyanis az oVe tagjai megtámadták Tessa-t és Daga-t. Idő közben megérkezett az arénába Brian Cage, aki nekiesett Fulton-nak és a Crist testvéreknek. Ekkor megjelent Sami, aki egy székkel megtámadta Brian-t, majd a társaival közösen odabilincselte a világbajnokot a ring köteléhez. Ezt Melissa Santos nem nézte tétlenül, és besietett a ringbe. Sami-t ez sem hatotta meg, és kiosztott egy Piledriver-t Melissa-nak Brian Cage szeme láttára.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.