Header Ads

IMPACT! 2019. Október 11. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Moose megküzd Stephan Bonnar-ral, Tessa Blanchard és Daga kihívja Jake Crist és Madman Fulton párosát, kvalifikációs mérkőzést vív egymással Eddie Edwards és Ace Austin, Taya Valkyrie újra kockára teszi a Knockouts Championship címét Jessicka Havok ellen, valamint Jordynne Grace szembenéz Katie Forbes-al.

Moose a Bound for Glory PPV-n meg fog küzdeni Ken Shamrock-kal, addig azonban még egy korábbi MMA harcos ellen akar bizonyítani, aki nem más mint Stephan Bonnar. Érdekesség, hogy Bonnar és Moose korábban együtt készültek fel Bobby Lashley és az American Top Team csapata ellen.
Tessa Blanchard és Daga már kvalifikálta magát a Bound for Glory PPV-n megrendezésre kerülő X-Division bajnoki címmérkőzésre. Egy hete Jake és Dave Crist megtámadta Daga-t, akinek Tessa Blanchard sietett a segítségére. Daga és Tessa most egy csapatot alkotva kihívják Jake és Madman Fulton párosát egy mérkőzésre.
Eddie Edwards és Ace Austin továbbra sem ápol jó viszonyt egymással, Ace ott tesz alá Edwards-nak, ahol tud. A felek most újra szembenéznek egymással, a tét pedig egy kvalifikáció lesz a Bound for Glory-n megrendezésre kerülő X-Division bajnoki címmérkőzésre.
Taya Valkyrie egy hete felkérte Havok-ot, hogy állítsa félre Tenille Dashwood-ot az útjából, és akkor ad neki egy újabb Knockouts Championship címmérkőzést. Havok úgy gondolja, hogy ez anélkül is kijár neki, így a két lány újra összecsap egymással ma este.
Az este folyamán láthatunk majd még egy női mérkőzést, Jordynne Grace ki fog állni Rob Van Dam barátnője, Katie Forbes ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.