Header Ads

IMPACT! 2019. Október 04. - Road to Bound for Glory - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban megküzdött egymással Madison Rayne, Kiera Hogan és Tenille Dashwood, bemutatkozott a ringben Johnny Swinger, Eddie Edwards kiállt a Reno Scum ellen, folytatódott a viszály Brian Cage és Sami Callihan között, Daga megmérkőzött Cris Bey-el, valamint TJP szembenézett Michael Elgin-nel.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az oVe arénához való érkezésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Gabby Loren megkérdezte Sami-t a múlt héten történtekről, de Dave Crist válaszolt Callihan helyett. A csapat a biztonságiakkal fog bemenni az arénába, mert tartanak Brian Cage-től, valamint Sami a ringben választ fog adni a tettére.

Madison Rayne vs. Kiera Hogan vs. Tenille Dashwood
A háromemberes nyitó mérkőzést nyugodtan nevezhették volna 2 on 1 Handicap Match-nek is, mivel Kiera és Madison végig összedolgoztak, hogy legyőzzék Tenille-t. A közös cél érdekében Madison-nék megpróbáltak a ring sarkánál egy Superplex-et végrehajtani Tenille-en, de ez sem jött nekik össze, sőt az ezt követő próbálkozásaikból is ők jöttek ki rosszul. Tenille kijátszotta a két lányt, majd végül legyőzte Madison-t a Spotlight finisher-vel.

Az öltözőben Eddie Edwards és Tommy Dreamer beszélgetett egymással. Dreamer szerint Eddie-nek segítségre van szüksége, de Edwards tisztázta, hogy a Reno Scum tagjai beletettek valamit az italába, és ezért viselkedett úgy az esküvőn. Tommy felajánlotta a segítségét Eddie-nek, de ő inkább a bambuszbotját választotta partneréül, és mint kiderült, ő végig vele beszélgetett és nem is Dreamer-rel.

Johnny Swinger vs. Owen Traverse
Johnny Swinger debütáló mérkőzésével folytatódott az adás. Johnny végig szinte saját maga sztárolásával volt elfoglalva, de ez nem is volt meglepő azok után, amiket láthattunk korábban a promo videóiból. Johnny végül egy Swinging Neckbreaker-rel győzte le ellenfelét.

Gabby meginterjúvolta a North tagjait, akik a Bound for Glory PPV-n kockára kell hogy tegyék a csapatbajnoki címeiket Rich Swann és Willie Mack, valamint RVD és Rhino párosa ellen. Josh Alexander és Ethan Page természetesen nem örültek ennek a bejelentésnek.

Gabby megkérdezte Tessa Blanchard-tól, hogy mi a véleménye Sami Callihan múltheti tettéről. Tessa nem lepődött meg Sami cselekedetén, és túl veszélyesnek ítélte a dolgot.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Kurt Angle és Bobby Roode egy korábbi mérkőzését. A meccset Bobby Roode nyerte.

Ace Austin összefutott Alisha Edwards-al. Ace aggódik, hogy Eddie-nek kábítószer problémái vannak, és elmondta, hogy mindenben támogatja Alisha-t.

Eddie Edwards & Kenny vs. Reno Scum 
Eddie a bambuszbotjával érkezett a Reno Scum elleni mérkőzésére, akit be is állított a ring sarkába. Eddie csak akkor használhatta a bambuszbotját, ha hivatalosan lepacsizik vele, és erre nem is kellett sokat várni. Adam és Luster innentől vert helyzetbe kerültek, Eddie egymás után támadta meg őket a Kenny névre hallgató botjával. Edwards előbb Luster-t állította félre, majd Adam-nek kiosztott egy Boston Knee Party-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést.

Ethan Page és Josh Alexander meglátogatta Konnan-t, és helybenhagyták a korábbi bajnokcsapat vezetőjét. A földön fekvő Konnan-re Jimmy Jacobs, Rich Swann és Willie Mack talált rá.

Az oVe tagjai megérkeztek a ringbe. Sami Callihan sajnálja, ami múlt héten történt Melissa Santos-szal. A vezetőség felszólította Sami-t, hogy hivatalosan kérjen elnézést Melissa-tól. Sami így egy előre megírt levélben kért bocsánatot, de a levél felénél megjelent Brian Cage, aki egymás után támadta meg az oVe tagjait. Sami végül el tudott menekülni Brian elől, de ekkor Cage véletlenül egy rajongót kirántott a közönség soraiból, amiért a rendőrök kivezették bilincsben az arénából.

Jake Crist az eset után ott maradt az arénában, és csatlakozott Don Callis és Josh Mathews kommentátor párosához, hogy megnézhesse a következő mérkőzést, ahol kiderül, hogy ki lesz a következő kihívója a Bound for Glory PPV-n.

Daga vs. Chris Bey – X-Division Championship Ladder Match Qualifier
Daga és Chris Bey érezhetően komolyan vették a mérkőzésüket, aminek a tétje egy kvalifikáció volt a Bound for Glory PPV-n megrendezésre kerülő X-Division bajnoki címmérkőzésre. Ezt a küzdelmet most Daga-nak sikerült megnyernie, aki előbb egy óriási Spanish Fly-t osztott ki az ellenfelének a ring sarkról, majd egy módosított Butterfly-al pontot tett a meccs végére. A győzelmi ünneplés viszont elmaradt, ugyanis megjelentek az arénában az oVe tagjai és megtámadták Daga-t, akinek Tessa Blanchard sietett a segítségére.

Josh Mathews sajtótájékoztatót tartott, ahol jelen volt Moose és Ken Shamrock, valamint NFL és MMA legendák is. Ken feltette a kérdést Moose-nak, hogy miért nevezi magát Mr. IMPACT-nek, mikor még sosem sikerült világbajnoki címet nyernie. Shamrock és Moose a vitájuk után egymásnak estek, de az ott lévő emberek meg tudták állítani őket.

James Mitchell elbeszélgetett Jessicka Havok-kal. Mitchell már korábban is figyelmeztette Havok-ot, hogy hagyja békén Su Yung-ot. A beszélgetést Taya Valkyrie zavarta meg, és kérte Havok-ot, hogy állítsa neki félre Tenni Dashwood-ot. Ha ezt megteszi, akkor ad neki egy újabb lehetőséget, hogy elhódíthassa tőle a Knockouts Championship címet.

Michael Elgin vs. TJP
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol a korábbi X-Division bajnok TJP kiállt Michael Elgin ellen. A két birkózó stílusa nagyban különbözik egymástól, ennek köszönhetően pedig egy kis ízelítőt kaphattak a rajongók, hogy mire számíthatnak a Bound for Glory PPV-n, ahol is Marafuji lesz abban a helyzetben mint most TJP. A high-flyer számos látványos mozdulatot bemutatott Eling ellen, de ez most kevésnek bizonyult, Big Mike egy hatalmas Elgin Bomb után kikopogtatta ellenfelét.

Melissa Santos megérkezett a rendőréghez, és közben az édesanyjával beszélt telefonon. Sami elvette Melissa-tól a telefont, majd elmondta a lánynak, hogy múlt héten azt az üveget nem neki szánta, de jó érzés volt, hogy őt találta el vele Brian helyett.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & WrestlingFigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.