Header Ads

IMPACT! 2019. Október 04. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk mit reagál Brian Cage Sami Callihan múltheti tettére, Daga megküzd Chris Bey-el, TJP kiáll Michael Elgin ellen, valamint megmérkőzik egymással Tenille Dashwood, Kiera Hogan és Madison Rayne.

Brian Cage és Melissa Santos egy hete összeházasodtak egymással, azonban a ceremónia nem épp úgy alakult, ahogy azt az ifjú pár eltervezte. Sami Callihan megzavarta az eseményt, és véletlenül Brian helyett Melissa-t ütötte le egy üres boros üveggel. Brian Cage ezt minden bizonnyal nem hagyja annyiban, így ma este megtudhatjuk mit reagál a világbajnok Sami tettére.
Tovább folytatódik a kvalifikáció a Bound for Glory X-Division bajnoki címmérkőzésére. Tessa Blanchard már biztosan ott lesz a mérkőzésen, mivel múlt héten legyőzte Dave Crist-et. Ezen a héten Daga és Chris Bey küzdenek meg egymással a kvalifikáció jogáért.
Az este folyamán kötelek közé fog lépni Michael Elgin is. Big Mike ellenfele TJP lesz, akit elkísér majd a mérkőzésre Fallah Bahh.
Tenille Dashwood legutóbb legyőzte Kiera Hogan után Madison Rayne-t is, így kiérdemelt egy címmérkőzést Taya Valkyrie ellen, amire a Bound for Glory-n kerül sor. Addig azonban még Tenille-nek újra szembe kell néznie Kiera Hogan-nel és Madison Rayne-el.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.