Header Ads

CM Punk teljesen nyitott a visszatérésre

A "Hangtalanok Hangjának" visszatérését szinte minden hónapban előveszik, bár tény, hogy talán most állunk a legközelebb hozzá.
(Fotó: WWE)
CM Punk a "My Mom's Basementnek" adott interjújában érdekes kijelentéseket tett egy esetleges visszatérést illetően. Az elmúlt időszakban arról pletykáltak, miszerint egy WWE háttérműsor házigazdája lehet a FOX-on, de végül ebből nem lett semmi.

Már 5 éve kérdezgetnek a visszatérésről. Az nem számít, hogy mit mondok sokan kattintanak erre és kiforgatják a szavaimat. Sok olyan emberbe futok bele, akik azt állítják, hogy utálom a pankrációt. Ez soha nem volt igaz. Úgy vélem mindig is nyitott voltam. A hozzáállásom csupán annyi, hogy nem látom az esélyét annak, hogy ez megtörténjen. Talán csak többet beszélek róla, de a hozzáállásom nem változott.

– fogalmazott Punk.

Punk hozzátette: a WWE és az AEW is előnyt szerez azzal, hogy összeboronálják őt ezekkel a szervezetekkel. A korábbi világbajnok kiemelte, hogy ahányszor bejelentenek valahol egy titokzatos szereplőt, mindenki egyből rá asszociál.

Üzenetekben próbálnak ajánlatokat tenni, de én a valódi papír alapúakat várom el. Ami az AEW-t illeti. Hány műsoruk is van? Nincs valami sok tartalmuk ahhoz, hogy figyelemmel kísérjem őket. Egy nagy fehér bálna vagyok a pankráció világában, akiről nem tudják hogyan kell elérni. Én nyitott vagyok az ötletekre, de nem keresnek illedelmesen. Én sem udvarolok valakinek egy tucat rózsával csak azért, hogy felbukkanjon az ajtóm előtt.

– folytatta Punk.

Tehát Punk nyitott, kérdés, hogy a cégek mennyire? Triple H elmondta: a WWE mindig nyitott a bizniszre, ugyanakkor nem tudni, hogy az AEW valaha is foglalkozik-e majd vele, miután megharagudtak rá a kijelentései miatt.

Szerinted visszatérhet CM Punk a professzionális birkózásba?

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.