Header Ads

Premierhetet rendez a WWE

Premier héttel jelentkezik a WWE október első hetében, a rajongók nyolc órányi tartalmat kapnak, a RAW, az NXT, a Total Divas és a SmackDown sugárzásával.
(Fotó: WWE)
Első legfontosabb változtatás a kommentátori csapatok változtatása, amelyről ITT olvashattok.

Hétfő, szeptember 30. - RAW

A hétfő esti RAW szezonpremierjén Seth Rollins megvédeni kényszerül az Universal Bajnoki Címet Rey Mysterio ellen, továbbá a Miz TV-ben visszatér Hulk Hogan és Ric Flair. Az adáson szerepelni fog Brock Lesnar is, aki Kofi Kingston ellen készül, illetve AJ Styles megvédi a United States Bajnoki övet Cedric Alexander ellen, valamint Sasha Banks is megküzd Alexa Bliss-szel. Csatorna: USA Network. Magyarországon: Galaxy 4; október 4, péntek, 22:15

Szerda, október 2. - NXT

Az NXT premier műsorán végre két órán keresztül élvezhetik az érdeklődők. Az Undisputed Era megvédeni kényszerül az NXT Tag Team Bajnoki Címet a Street Profits ellen. Az NXT Bajnok is akcióba lendül, aki Matt Riddle ellen kényszerül cím összecsapásra. Az NXT Női Bajnoka, Shayna Baszler sem lesz könnyű helyzetben, neki Candice LeRae ellen kell övet védenie. Továbbá Johnny Gargano ellenfele Shane Throne lesz, illetve egy "Velveteen Dream Experience-szel" is gazdagodnak a rajongók. Csatorna: USA Network.

Az NXT után közvetlenül kezdődik a Total Divas premierje kezdődik. A szervezet ígérete szerint ez lesz minden idők legakciódúsabb és legszemélyesebb Total Divasa, amelyben Ronda Rousey, Natalya, Naomi, Nia Jax, Carmella, Sonya Deville, Nikki Bella és Brie Bella szerepel. 

Péntek, Október 4. - SmackDown

A péntek esti SmackDown huszadik évfordulója egyben az első adás, amelyet a Foxon rendeznek. Az epizódban Kofi Kingston kockára teszi a WWE Bajnoki Címet Brock Lesnar ellen. A "The Fourhorsewomen" is akcióba lendül, amikor a RAW Női Bajnok Becky Lynch és Charlotte Flair megküzd a SmackDown Női Bajnok Bayleyvel és Sasha Banksszel. Illetve Kevin Owens és Shane McMahon is pontot tesznek a viszályuk végére, amikor is összecsapnak egy létrás meccsen, amely vesztesének el kell hagynia a WWE-t. Csatorna: FOX. Magyarországon: október 5; szombat, 19:40 - még nem biztos


(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.