Header Ads

Nagy variálások a WWE írói csapatában

A szervezet vezetése nagyobb változtatásokat eszközölt a Raw és a SmackDown írói csapatában, közölte a Wrestling Observer.
(Fotó: WWE)
A lavinát a SmackDown Live főírója, Ryan Ward távozása okozta, amit hivatalosan személyes okokkal indokolnak. Ugyanakkor Vince McMahon az utóbbi időben az összes SmackDownt átírta, így akár ez is okozhatta kegyvesztését.

A RAW eddigi főíróját, Ed Koskeyt nevezték ki a SmackDown új főírójának, így ő fog együtt dolgozni Eric Bischoffal. Koskey az egyik kulcsembere az írói csapatnak, hiszen már tíz éve a szervezettel tart és jelenleg ő tölti be a "Creative Writing" alelnöki posztját is. A RAW új főírója ezentúl Jonathan Baeckstrom lesz, aki Paul Heymannel fog együtt dolgozni. Baeckstrom 2016 novembere óta 205 Live főírója volt, de Heyman kinevezése óta a RAW írásában is szerepet vállalt.

Az Observer információi szerint a WWE teljesen elfogja szeparálni a Raw és a SmackDown írói csapatát, hiszen az A és a B show elképzelés teljesen megszűnik a SmackDown októberi Foxra költözésével.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.