Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 27. - Előzetes

A ma esti már Las Vegasban rögzített IMPACT! adásban összeházasodik Melissa Santos és Brian Cage, Tessa és Dave Crist megküzd egymással az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért, Cousin Jake kihívja Mahabali Shera-t, valamint Madison Rayne szembenéz Tenille Dashwood-dal.

Brian Cage három hete megkérte Melissa Santos kezét, amire a lány természetesen igent is mondott neki. Melissa azóta megtartotta a lánybúcsúját, és Brian is a legénybúcsúját. Ma este eljött a nagy nap, a világbajnok és párja Las Vegasban összeházasodnak.
Tessa Blanchard továbbra sem száll le az oVe-ről. Most Dave Crist ellen lép újra a kötelek közé, a mérkőzésük tétje pedig a kötelező kihívó jog lesz Jake Crist X-Division bajnoki címére.
Mahabli Shera múlthéten legyőzte Cody Deaner-t. Most a Deaners formáció másik tagja, Cousin Jake úgy döntött, hogy ő is kiáll Shera ellen.
Tenille Dashwood két hete legyőzte a bemutatkozó mérkőzését Kiera Hogan-t. Az újdonsült Knockouts hölgy soron következő ellenfele a korábbi 5x-ös női bajnok Madison Rayne lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

1 megjegyzés:

  1. Tessa Blanchard-Dave Crist meccs végéről kíváncsi leszek lesz majd szó róla.
    Pláne arról mit kapott.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.