Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 20. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Tessa Blanchard, RVD, Tommy Dreamer és Rhino csapata kihívja egy Street Fight mérkőzésre az oVe-t, utoljára láthatjuk a ringben az LAX-et, Cody Deaner megküzd Shera-val, kötelek közé lép a Rascalz, újra szembenéz egymással Su Yung és Jessicka Havok, valamint Alisha Edwards kiáll Taya Valkyire ellen.

Sami Callihan egy hete újra szembenézett Tessa Blanchard-dal. Tessa és Dreamer nem tudta legyőzni Sami és Jake Crist párosát, sőt még a mérkőzés után is alulmaradtak az oVe-vel szemben. Ezt Rhino és RVD nem nézte tétlenül, és segített Tessa-nak és Tommy Dreamer-nek. Rhino és RVD most újra Tessa és Dreamer mellé fog állni és egy Street Fight mérkőzésre invitálja az oVe-t.
Santana és Ortiz elvesztették a North elleni visszavágó mérkőzésüket, aminek következtében el kell hagyniuk az Impact Wrestling-et. Rich Swann és Willie Mack sajnálja, hogy a korábbi 4x-es csapatbajnok formációnak távoznia kell, és mielőtt erre sor kerülne, még egyszer utoljára a kötelek közé szeretnének lépni az LAX ellen, így Santana-nak és Ortiz-nak ez lesz az utolsó küzdelme a szervezetnél.
Mahabali Shera egy hete visszatért az Impact Wrestling-hez, és segített a bajbajutott Desi Hit Squad tagoknak. Shera első mérkőzését Cody Deaner ellen fogja vívni.
Az este folyamán a ringbe lépnek a Rascalz csapat tagjai is, ellenfeleik pedig Australian Suicide, Arez és Toxin lesznek.
Jessicka Havok és Su Yung két hete megküzdöttek egymással, ennek a mérkőzésnek azonban nem lett győztese, ugyanis mindkettőjüket kizárt a bíró. Most a két korábbi női bajnok újra szembe fog nézni egymással egy No DQ mérkőzés keretein belül.
Alisha Edwards-ot már rég láttuk a kötelek között, mivel a lány most a férjével és Ace Austin-nal folytatott viszályával van elfoglalva. Alisha ma este azonban bizonyíthat, ugyanis a szervezet női bajnoka Taya Valkyrie ellen lép újra a szorítóba.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.