Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 20. - A búcsú - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban az oVe egy újabb Street Fight mérkőzésre invitálta Tessa Blanchard, Tommy Dreamer, RVD és Rhino csapatát, Alisha Edwards kiállt Taya Valkyrie ellen, visszatért a ringbe Mahabali Shera, kötelek közé lépett a Rascalz, folytatódott a viszály Su Yung és Jessicka Havok között, valamint elbúcsúzott az LAX.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Egy rövid összefoglaló videóval kezdődött a múltheti IMPACT! adás, amiben a szervezet az LAX legszebb pillanatait idézte fel, ugyanis Santana és Ortiz az este folyamán lépnek utoljára a kötelek közé az Impact Wrestling-nél.

oVe (Sami Callihan, Madman Fulton, Dave & Jake Crist) vs. Tommy Dreamer, Rob Van Dam, Rhino, & Tessa Blanchard - Street Fight Match
Tessa Blanchard már a meccs elején megvillantotta tudását, és kiosztott egy Magnumot Dave Crist-nek, majd kiugrott a kötelek közül egy Dive-val Dave-re. Ezt követően Jake Crist is kiugrott a ring mellett álló emberekre, majd jött Dreamer, aki szintén bemutatott egy ugrást. A folytatásban Tessa és Sami újra szembenéztek egymással, és a korábbi női bajnok bevitt egy Cutter-t az oVe vezetőjének. Sami után Tessa Madman Fulton-nak is nekiesett, de Jake Crist közbe avatkozott, és bevitt a lánynak egy hatalmas Cutter-t. Ezt követően Rhino bele Gore-olta Jake Crist-et a ringben felállított asztalba, majd jött RVD, aki ráugrott a Five Star Frog Splash finisher-ével az aktuális X-Division bajnokra. Ezt Tessa kihasználta, és feladásra kényszerítette Jake-et egy bambuszbottal.

Alisha Edwards összetalálkozott Ace Austin-nal, aki egy kerekesszékben ült nyakmerevítőben, felkötött karral. Alisha megkérdezte Ace-től, hogy jól érzi-e magát. Ace megnyugtatta, hogy minden rendben, és szeretné, ha a lány a Taya Valkyrie elleni meccsére koncentrálna.

Jimmy Jacobs megkérdezte a North tagjaitól, hogy mit ünnepelnek. Ethan Page és Josh Alexander az LAX távozása miatt voltak boldogok.

Taya Valkyrie (c) vs. Alisha Edwards - Non Title Match
Ace Austin betolatta magát egy orvossal az arénába, hogy megnézhesse Alisha mérkőzését. Alisha komolyan vette a tét nélküli küzdelmet, és egy Flatliner mozdulat után majdnem ki is kopogtatta Taya-t, de John E. Bravo közbeavatkozott, és kirántotta a ringből a lányt. Ekkor Ace kipattant a kerekesszékből, és megtámadta Bravo-t. Taya az eset után bevitte a Road to Valhalla mozdulatát Alisha-nak, és megnyerte a mérkőzést. A meccs után Ace Austin még színészkedett kicsit, majd kitolatta magát az orvosával az arénából.

Page és Alexander tovább folytatták az ünneplést, és a színfalak mögött összefutottak RVD-vel és Rhino-val. Rhino elvette a srácoktól a pinata-t, és széttépte. Erre RVD megkérdezte Rhino-tól, hogy miért tépte szét a pinata-t. Rhino válaszalul azt felelte, hogy ő csak egy kib... cukrot akart magának.

Mahabali Shera vs. Cody Deaner
Mahabali Shera egy hete visszatért az Impact Wrestling-hez, és csatlakozott a Desi Hit Squad-hoz. Az indiai első mérkőzése Cody Deaner ellen volt, akit már rögtön a gong után le is rohant. Shera a folytatásban sem adott sok lehetőséget ellenfelének, előbb egy Chokeslam-mel a földhöz vágta Cody-t, majd egy Powerslam-mel pontot tett a mérkőzés végére.

The Rascalz vs. Australian Suicide, Arez, & Toxin
A Rasclaz csapat tagjai rögtön egy hármas hátra szaltóval a földre küldték az ellenfeleiket, majd egyszerre ugrottak ki a ringből egy Dive-val. A folytatásban a csapat még bemutatott pár látványos mozdulatot az ellenfeleiken, majd Dez és Wentz a szokásos Standing Moonsault mozdulatuk után kikopogtatták Australian Suicide-ot.

Moose az utcán nekiesett pár embernek, ezzel üzenve Ken Shamrock-nak, hogy ő a legveszélyesebb ember a világon.

Tommy Dreamer és Rich Swann fogja megszervezni Brian Cage legénybúcsúját.

Jimmy Jacobs interjút készített Tenille Dashwood-al. A lány mesélt a Taya Valkyrie-vel közös múltjáról. Tenille volt az első birkózó akivel Taya megküzdött, miután profi lett. Tenille célja, hogy legyőzze Taya-t, és elhódítsa tőle a Knockouts Championship címet.

Jessicka Havok vs. Su Yung - No Disqualification Match
Havok egy tűzőgéppel érkezett az arénába, de hamarosan előkerültek az egyéb fegyverek is, köztük a székek és egy létra is. Yung megpróbálta a véres kesztyűjét használni Havok ellen, de nem járt sikerrel. Jessicka bevitt egy Tombstone Piledriver-t Su-nak, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után a két lány tovább folytatta amit elkezdett, Yung nekilökte Havok-ot a ringben felállított létrának, majd kimentek az arénából, és a lépcsőházban estek egymásnak. Havok egy kötéllel fellógatta Yung-ot. Az eset után Josh Mathews bejelentette, hogy Yung-ot kórházba szállították, de még nincs hír az állapotáról.

A folytatásban megnézhettük Melissa Santos lánybúcsúját, és Brian Cage legénybúcsúját. Melissa-t és a lányokat Joey Ryan lepte meg egy sztriptíztánccal. Cage ennél jóval szolídabb buliban vehetett részt, ő beérte egy tálca süteménnyel, amit Rich Swann és Tommy Dreamer társaságában fogyasztott el.

Willie Mack & Rich Swann vs. LAX - Final Match for LAX
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol Willie Mack és Rich Swann megküzdhetett a korábbi 4x-es csapatbajnok LAX-el. Santana és Ortiz még egyszer utoljára elkápráztatta az Impact Wrestling közösségét egy látványos mérkőzéssel, igaz a győzelem most is elmaradt, ugyan úgy mint két hete a North ellen. Santana előbb Rich Swann-tól kapott egy Phoenix Splash-t, majd jött Willie Mack, aki a Six Star Frog Splash finishere után megnyerte a csapatának a küzdelmet. A meccs után a roster tagjai is bejöttek az arénába, hogy együtt búcsúztassák el az LAX-et.

Az adás végül a kórházban ért véget, ahol az orvosok megpróbálták újraéleszteni Su Yung-ot, de ez nem sikerült nekik...

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.