Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 13. - Összefogás - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban bemutatkozott a ringben Tenille Dashwood, Michael Elgin üzent Marafuji-nak, megküzdött egymással Texano Jr. és Dr. Wagner Jr., folytatódott a viszály Ace Austin és Eddie Edwards között, visszatért Mahabali Shera, valamint Tessa Blanchard és Tommy Dreamer kihívták Jake Crist és Sami Callihan párosát.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Kiera Hogan vs. Tenille Dashwood
Tenille Dashwood bemutatkozó mérkőzésével kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Az újdonsült Knockouts hölgy Kiera Hogan ellen lépett először a kötelek közé. Kiera megpróbált felülemelkedni Tenille felett, de ez nem tartott sokáig, a lány hamar fordítani tudott. Előbb egy Tarantula mozdulattal fogta szorításba Kiera-t a ring sarkánál, majd ráugrott egy Crossbody-val, amit a Spotlight mozdulata követett. Tenille ezzel meg is nyerte az első mérkőzését az Impact Wrestling-nél.

Sami Callihan dühös, hogy a Bound for Glory-ig kell várnia, hogy megküzdhessen Brian Cage-el a világbajnoki címért. Az oVe tagjai megpróbálták megnyugtatni Sami-t, akinek az este folyamán még Jake Crist-el közösen meg kell küzdenie Tessa Blanchard és Tommy Dreamer párosával.

Jimmy Jacobs interjút készített a North formáció tagjaival. A srácok nem értik, hogy miért mindenki azzal van elfoglalva, hogy az LAX-nek távoznia kell, helyette inkább az ő győzelmüket kellene ünnepelniük.

Michael Elgin vs. Dinastia
Dinastia megpróbálta a fürge mozgásával kijátszani Elgint, de Big Mike ellen ezzel a taktikával nem sokra ment a mexikói birkózó. Elgin előbb a ring széléhez vágta ellenfelét, majd a kötelek között kiosztott neki egy hatalmas Clothesline-t, amit egy Emerald Flowsion nevű mozdulat követett. Dinastia ezt követően már nem tudta folytatni a meccset, Michael Elgin pedig mikrofont ragadott, és kihívta Naomichi Marafuji-t egy mérkőzésre, amit a Bound for Glory PPV-n vívnának meg egymással.

Taya Valkyrie és John E. Bravo felkeresték Rosemary-t. Taya szeretné ápolni a viszonyát Rosemary-vel, és amiért pár hete megmentette őt Su Yung és Havok párosától, megajándékozta a lányt egy mobiltelefonnal.

TJP odaült az ebédlőben Fallah Bahh-hoz, aki újra egészségtelen ételeket evett. TJP segítő kezet nyújtott Bahh-nak, és kérte, hogy ne adja fel az utat amire rálépett.

Az eheti IMPACT Plus Moment of the week rovatban újra megnézhettük az LAX és az oVe csapatbajnoki címmérkőzését a 2017-es Bound for Glory PPV-ről. A meccset az oVe nyerte.

James Mitchell megkérte Havok-ot, hogy hagyja békén Su Yung-ot, mert ezzel így nem lesz az ő segítségére.

Moose az utcáról üzent Ken Shamrock-nak. Moose szerint nem Shamrock a világ legveszélyesebb embere, hanem ő, és ezt jövő héten be is fogja bizonyítani.

Texano Jr. vs. Dr. Wagner Jr.
Wagner Jr. a ringbe lépését követően szólt pár szót a mexikói közönséghez, de ezt Texano hamar megunta és megtámadta az ellenfelét. A két birkózó rövidesen a ring mellett találta magát, majd visszatérve a kötelek közé Texano átvette az irányítást, és megpróbálta használni a kötelét Wagner ellen, de ezt a bíró nem engedte neki. Wagner a folytatásban fordítani tudott, és kiosztott egy Superplex-et Texano-nak, majd egy Sit-down Slam-mel megnyerte a mérkőzést.

Alisha Edwards megígérte Ace Austin-nak, hogy nem lesz ott az arénában az Eddie Edwards elleni mérkőzésén.

Willie Mack és Rich Swann ellátogatott az LAX klubházba. A srácok épp csomagoltak, de Swann és Mack ezt nem hagyta annyiban. Szerintük az LAX a legjobb tag csapat a társaság történelmében, és szeretnék ha még egyszer megküzdhetnének Santana és Ortiz párosával. Konnan megígérte, hogy elintézi ezt a búcsú mérkőzést a vezetőségnél.

Ace Austin vs. Eddie Edwards
Eddie azzal a céllal érkezett az arénába, hogy megtorolja Ace Austin piszkos húzásait, és amiért el akarja őt választani a feleségétől. Edwards többször is közel került a győzelemhez, először mikor bevitt egy Blue Thunder Bomb-ot Ace-nek, majd mikor kiosztott egy Tiger Driver-t ellenfelének. Ace mindkétszer kijött a tusból, majd előhúzott egy széket a ring alól, de ezt Eddie nem hagyta, hogy használja. Helyette Eddie esett neki a székkel Austin-nak, amiért a bíró azonnal ki is zárta a mérkőzésből. Eddie Edwards-ot végül a biztonságiaknak kellett megállítaniuk.
 
Jimmy Jacobs gratulált Melissa Santos és Brian Cage lánykéréséhez. Melissa két hét múlva hozzá megy Brian-hez Las Vegsaban. Jacobs elmondta Brian-nek, hogy Sami Callihan dühös volt, amiért csak a Bound for Glory-n küzdhet meg a világbajnokkal. Brian nem aggódik a Sami Callihan elleni meccse miatt.

Alisha kiment az arénából, hogy ellenőrizze Ace Austin állapotát, akit épp tettek be egy mentőautóba. Alisha és Eddie újra csúnyán összevesztek, Ace pedig jót szórakozott ezen.

Big Mami and Nino Hamburguesa vs. The Desi Hit Squad
A Desi Hit Squad tagjai visszatértek a Deaners farmról. Rohit Raju és Raj Sing az ott használt ruhájukban jelentek meg az arénában, és úgy álltak ki Big Mami és Nino Hamburguesa ellen. Ezt a megaláztatást már csak az tetőzte, hogy az indiai formáció két tagja kikapott a mérkőzésen, amin Cousin Jake és Cody Deaner jól szórakozott. Ekkor azonban megjelent az arénában Mahabali Shera, és megtámadta Jake-et és Cody-t. Gama Singh nagyon örült, hogy Shera csatlakozott a csapatához.


Sami Callihan & Jake Crist vs. Tessa Blanchard & Tommy Dreamer - Street Fight Match
Sami és Jake rögtön nekiesett már a rámpán Tessa és Dreamer párosának. Tessa válaszul kiosztott egy Running Hurricanrana-t a ring széléről Jake-nek. A kötelek között már előkerültek a székek, sőt Sami a baseballütőjét is használta Tessa ellen. Miután a lány a földre került, Sami be akarta neki vinni a befejező Piledriver mozdulatát, de Dreamer hátba vágta egy bambuszbottal az oVe vezetőjét. Ekkor Dave Crist és Madman Fulton is megérkezett, és elterelték Dreamer figyelmét, akinek Sami be tudta vinni a Cactus Special Piledriver mozdulatát. Sami és Jake ezzel megnyerték a mérkőzést, de a meccs után sem szálltak le Tommy Dreamer-ről és Tessa Blanchard-ról. Ezt RVD és Rhino nem nézték tétlenül, és besiettek az arénába, hogy segítsenek Tessa-nak és Dreamer-nek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.