Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 13. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Tessa Blanchard és Tommy Dreamer újra kihívja az oVe-t, Eddie Edwards megküzd Ace Austin-nal, kötelek közé lép Michael Elgin, egyéni mérkőzést vív egymással Dr. Wagner Jr. és Texano Jr., valamint visszatér a Desi Hit Squad a Deaners farmról.

Sami Callihan már lezártnak tekintette a viszályát Tessa Blanchard-dal, de a lány múlt héten felkereste Tommy Dreamer-t és a segítségét kérte, hogy újra megmérkőzhessen az oVe-vel. Dreamer újra segíteni fog Tessa-nak, Sami csapattársa pedig az aktuális X-Division bajnok Jake Crist lesz.
Ace Austin már hetek óta próbálja megkeseríteni Eddie Edwards életét. Ace mindent elkövet annak érdekében, hogy Alisha és Eddie szétmenjenek, és eddig minden húzása be is jött neki. Eddie most újra kihívja egy mérkőzésre Ace Austin-t.
Két hete Big Mike legyőzte egy Falls Count Anywhere mérkőzésen Rhino-t. Elgin azóta nem adott hírt magáról, de ma este újra a kötelek közé fog lépni.
Az este folyamán láthatunk egy egyéni mérkőzést is, a két mexikói birkózó Dr. Wagner Jr. és Texano Jr. meg fog küzdeni egymással.
A Desi Hit Squad tagjai miután elvesztették a Deaners elleni mérkőzésüket, el kellett tölteniük egy kis időt Cousin Jake és Cody Deaner farmján. Az indiai formáció most visszatér a ringbe, ellenfeleik pedig Big Mami és Nino Hamburguesa lesznek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.