Header Ads

IMPACT! 2019. Szeptember 06. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megtudhatjuk Brian Cage mit válaszol Sami Callihan kihívására, az LAX tagjai kockára teszik a karrierjüket, hogy visszaszerezzék a csapatbajnoki címeiket a North-tól, RVD megküzd Madman Fulton-nal, megmérkőzik egymással TJP és Golden Magic, Fallah Bahh visszavágót kér Moose-tól, valamint szembenéz egymással Havok és Su Yung.

Sami Callihan az Unbreakable gálán legyőzte Tessa Blanchard-ot, ezzel pedig megszerezte a kötelező kihívó jogot Brian Cage világbajnoki címére. Egy hete Sami üzent is Cage-nek, hogy nem érdekli Brian egészségügyi állapota, ő meg akar küzdeni a bajnokkal. Ma este kiderül, hogy Brian Cage mit reagál az újdonsült kihívója üzenetére.
Az LAX továbbra sem mondott le róla, hogy visszaszerezze a csapatbajnoki öveket, olyannyira, hogy Santana és Ortiz elfogadta Josh Alexander és Ethan Page ajánlatát, miszerint ha az LAX veszít, akkor el kell hagyniuk az Impact Wrestling-et.
Az este folyamán RVD is a kötelek közé fog lépni, ellenfele pedig Madman Fulton lesz.
TJP és Golden Magic múlt héten egy 4-Way mérkőzés keretein belül már egyszer szembe nézett egymással, most viszont a korábbi X-Division bajnok egy egyéni küzdelemre hívta ki az AAA szervezet birkózóját.
Ken Shamrock a múltheti IMPACT! adásban elfogadta Moose kihívását. A korábbi világbajnok ki fog állni Moose ellen, addig azonban Moose-ra még vár egy mérkőzés, ugyanis Fallah Bahh újra meg akar küzdeni Mr. Impact Wrestling-gel.
Az este folyamán láthatunk egy női mérkőzést is, ahol a két korábbi női bajnok, Jessica Havok és Su Yung fog összecsapni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.