Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 30. - All about Me - Összefoglaló

A múltheti már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban szembe nézett egymással TJP, Trey, Golden Magic és Taurus egy 4-Way meccs keretein belül , a Rascalz újra megküzdött Rich Swann és Willie Mack párosával, Ken Shamrock válaszolt Moose kihívására, Taya Valkyrie kockára tette a Knockouts Championship címét, láthattunk egy 3v3 mérkőzést a női részlegtől, valamint folytatódott a viszály Michael Elgin és Rhino között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

TJP vs. Golden Magic vs. Trey vs. Taurus
Egy 4-Way mérkőzéssel kezdődött a múltheti IMPACT! adás, ahol újra a kötelek közé lépett TJP, a Rascalz csapat oszlopos tagja Trey, valamint az AAA szervezet két birkózója, Golden Magic és Taurus. A meccs korai szakaszában Golden Magic kiugrott a kötelek közül Taurus-ra, így TJP és Trey egyedül maradt a ringben. A két birkózó elkápráztatta a közönséget, majd nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Golden Magic és Taurus is. TJP egy adott ponton nagyon közel került a győzelemhez, amikor egy szorító fogásba fogta Taurus-t, de ezt a bíró nem vette észre, helyette Trey-t számolta ki, akit Golden Magic egy 450 Splash után fogott tusba.

Kiera Hogan belépve a női öltözőbe észrevette, hogy Chica Tormenta elfoglalta a székét. A lány ezt szóvá is tette, amire megérkezett Jordynne Grace és Madison Rayne is. Madison azt javasolta, hogy küzdjenek meg egymással egy csapatmérkőzésen az este folyamán.

Rascalz (Dez & Wentz) vs. Rich Swann & Willie Mack
Willie és Swann már nagyon összeszokott párosnak mondhatja magát, és ezt most is bebizonyították. Mack a mérkőzés elején egy German Suplex-el kiejtette a ringből Wentz-et, majd jött Dez, akinek bevitte a szokásos Standing Moonsault mozdulatát. Rich és Wille ezt követően még kiosztottak egy módosított Neckbreaker-t Dez-nek, de mielőtt ki tudták volna számolni, visszatért a kötelek közé Wentz és megakadályozta ezt. A Rascalz tagjai ez után még vissza tudtak támadni ellenfeleiknek, de Swann egy Hurricanrana-val a földre küldte Dez-t, amit Mack kihasznált, és ráugrott Xavier-re egy 6 Star Frog Splash-el, amivel meg is nyerte a csapatának a meccset.

Ken Shamrock egy videó üzenet formájában válaszolt Moose kihívására. Shamrock felsorolta milyen sikereket ért el a birkózásban és az MMA-ban, majd leszögezte, hogy ott lesz Las Vegasban, hogy megküzdjön Moose-al.

Melissa Santos megkérdezte Moose-t, hogy mit reagál Ken Shamrock üzenetére. Moose nem ijedt meg Shamrock-tól, de az interjút Fallah Bahh félbe szakította, aki újabb mérkőzést akar Moose ellen.

Egy promo videóból megtudhattuk, hogy Johnny Swinger hamarosan debütálni fog az Impact Wrestling-nél.

Melissa interjút készített Taya Valkyrie-vel, aki elmondta, hogy ma este még meg fogja védeni a Knockouts Championship címét, és ezzel beírja magát az Impact Wrestling történelmébe, a leghosszabb uralkodásával.

A Desi Hit Squad tagjai továbbra sem élvezik a Deaners farmján eltöltött időt, amin Cody Deaner és Cousin Jake jól szórakozik.

A folytatásban megnézhettünk egy videó összeállítást Sami Callihan és Tessa Blanchard feudjáról. Sami elmondta, hogy befejezte a viszályát Tessa-val és Tommy Dreamer-rel, most már csak Brian Cage-re akar összpontosítani. Sami leszögezte, hogy egy hetet ad Cage-nek, hogy kiálljon ellene, ha ezt nem kapja meg, akkor el fog uralkodni a káosz.

Taya Valkyrie (c) vs. Big Mami - Knockouts Championship Match
A szünet után Taya Valkyrie érkezett a ringbe, hogy bejelentse, Big Mami ellen fogja megvédeni a bajnoki címét. Mami meg is érkezett, de sok esélye nem volt Taya-val szemben, aki egy fojtó fogással feladásra kényszerítette ellenfelét. Miután Taya megnyerte a mérkőzést, mikrofont ragadott, és elmondta, hogy ő a legjobb női bajnok, de ekkor felcsendült Tenille Dashwood bevonulózenéje. Tenille felment a ringbe, akibe Taya rögtön bele is kötött. Tenille megtámadta Taya-t és John E. Bravo-t is. Taya jobbnak látta, ha kihátrál a ringből, Tenille pedig a magasba emelte a Knockouts Championship címet.

Kiera Hogan, Vanilla Vargas, & Madison Rayne vs. Jordynne Grace, Chik Tormenta, & Rosemary
Az előre meghirdetett Kiera Hogan & Vanilla Vargas vs. Jordynne Grace & Chik Tormenta mérkőzés nem sokkal a gong után DQ-val ért véget, ugyanis a ring mellett közbeavatkozott Madison Rayne, majd Rosemary is. Ekkor bejelentették, hogy a küzdelem folytatódik, igaz ekkor már 3v3 Tag Team mérkőzés formájában. Rosemary nyitotta az újraindított meccset, aki előbb Madison-nak, majd Kiera-nak esett neki. A folytatásban még Jordynne is becsatlakozott, de nem sokkal később Rosemary újra a kötelek közé lépett, és kikopogtatta Vanilla Vargas-t, amivel megnyerte a csapatának a mérkőzést.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Ken Shamrock egy korábbi mérkőzését még az NWA-TNA korszakból.

Ace Austin továbbra sem tett le róla, hogy meghódítsa Alisha Edwards-ot. Ace most a tengerparton rendezett meg egy jelenetet, ahol két kapucnis fickó ellopta Alisha táskáját. Ace természetesen visszaszerezte a táskát. A szegmens végén megtudhattuk, hogy Ace a Reno Scum tagjait bérelte fel, hogy ellopják Alisha táskáját.

A backstage-ben a North tagjai felkeresték az LAX-et. Santana, Ortiz és Konnan leszögezték, hogy ők a legjobb Tag csapat a világon, és vissza akarják szerezni a csapatbajnoki címeiket. Josh Alexander és Ethan Page erre felajánlott egy újabb címmérkőzést, viszont ennek már komolyabb lesz a tétje. Ha az LAX veszít, akkor el kell hagyniuk az Impact Wrestling-et. A srácok elfogadták a feltételeket.

Michael Elgin vs. Rhino - Falls Count Anywhere Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol újra egymásnak esett Michael Elgin és Rhino. A szabályok szerint a felek bárhol kiszámolhatják egymást, és ezt Big Mike és Rhino ki is használta. A két birkózó hamar a közönség sorai között találta magát, viszont a pinelésre a ringben került sor. Rhino megpróbálta a felállított asztalba Gore-ozni Elgin-t, de ő időben félre lépett, így Rhino a saját csapdájába esett. Végül Michael Elgin egy Elgin Bomb-bal legyőzte ellenfelét, és megnyerte a mérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.