Header Ads

Mark Henry több pénzért visszatérne

Ugyan még 2017-ben visszavonult, de egy szaúdi szereplés kedvéért tavaly visszatért.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Incnek adott interjújában Mark Henry elárulta az egyetlen lehetséges okot, amiért visszatérne a WWE ringjébe. Mark ugyan a szíve szerint nemet mondana, míg a felesége mégis igent, hiszen valamiből fenn kell tartaniuk a családot.

Én nemet mondanék, de a feleségem meg igent, ha kicsit emelnék a pénzt.

(Forrás: WrestlingNews

4 megjegyzés:

 1. Na a pénzéhes öregember vissza akar jönni. Ne már . már a fiatalok sportja a pankráció nem az övék. Miért 21 év alatt nem kapott elég lóvét, hogy eltartsa a családját ne hülyéskedjünk már. Ő már dollármilliomos tehát neki már nem kell visszatérnie itt a vége pont.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert te biztos nemet mondanal annyi idosen mint Mark a fasz tudja mennyi penzre persze.

   Törlés
 2. Én ha 21 évig pankrációzok és ha azt mondanák ,,hogy jöjjek vissza visszautasítanám mert nekem nem számítana a pénz és nem pénzért csinálnám hanem szenvedélyből. Én ha visszavonulnék nem jönnék vissza meccselni ha megkérnének se, mert már átadnám a fiataloknak a stafétát. Neki is ezt kellene már tennie nem visszajönni.Mert ezzel csak leégeti magát.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elosszor is ezt ugy mondod mintha teny kent lehetne kozolni hogy vissza ter. Maosdszor azert ennyire ne legyunk mar alsznetek ne mondmar hogy akar hany ev birkozas utan pl 10 milliard dollarert nem ternel vissza akar 2-3 meccsre ugyan.
   Harmadszor egy kicsit a cikk ironk rosszul fogalmazott a cimben ugyanis Henry leirta hogy ő nem de a felesege igent mondana tobb penz miatt. Lehet hogy ezt csak humorbol irta oda de tobb ertelmet latnek ebben mint hogy Henry vissza akar terni onszantabol.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.