Header Ads

Ezért kell Stone Cold a WWE-nek

Szeptember 9-én újra megjelenik egy szegmens erejére a Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő Monday Night Rawn.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Observer szerint a vissza hozatalának oka, hogy a WWE jelenlegi neveivel nem képes telt házat generálni a legendás arénában, de Steve Austin megjelenésével ez sikerülni fog, hiszen a pankráció történetének egyik legnagyobb drawja.

A WWE nem szeretné, ha az All Elite Wrestling beköltözne az arénába és évente telt házat hozna, hiszen a Ring of Honornak ez már sikerült. A Madison Square Garden az 1980-as és 90-es években a WWE otthona volt, de a kétezres években is vissza-vissza tértek a helyszínre.

(Forrás: Wrestling News)

4 megjegyzés:

 1. Stone Cold Steve Austin, The Undertaker és rögtön teltház!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért én Steve Austint többre tartom, mint Takert. Steve minden idők legnagyobb drawja és legjobb karaktere.

   Törlés
 2. Ez nagy probléma ,hogy a mostani tehettséges fiatalokkal nem tudnak telt házas show-t csinálni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert nincs ez megengedve nekik...ez tudom, hogy rövid és fura válasz, de ha elgondolkodunk rajta, akkor kurvára igaz. A brand a star előtt elv működik.......pedig ezt tudjuk, hogy ez nem működik így..az f1-et se, mint terméket nem a formula 1 adta el, hanem a piros autós német úriember, a realt se a csapat hanem zidane, roberto carlos, vagy ronaldo adta el, a bostoni hazafiakat se a csapat adta el hanem a 12-es mezben játszó emberke, a kerékpárt se maga a sport adta el, hanem a texasi Amstrong, vagy a kenyai Chris Froome, és a téli sportokat se maga a sport adta el, hanem Hirscher, Vonn, Stock, Ammann, és Fourcade. Szerintem bizonyítéknak ennyi elég gyorsan...A wwe kurvára kontraproduktív...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.