Header Ads

BREAKING: Jon Moxley kihagyja az All Outot - Omega új ellenfele

Sajnálatosan megérkezett a hivatalos hír arról, hogy Jon Moxley kihagyni kényszerül a jövő hét szombati AEW All Outot.
Ez most mindenkinek fáj - (Fotó: AEW)
Moxley könyök sérüléséről már pletykáltak, amelyet a pankrátor meg is erősített a Twitterén. Azonban ezúttal fertőzésről van szó. Hozzátette, hogy elnézést kér és a fertőzés nagyon rosszkor jött, de még a héten megműtik, így remélhetőleg az októberben induló heti adásokra már felépül. Moxley ezen sérülés miatt korábban a WWE-ben dőlt ki közel egy évre, amelyet akkor megtámadott egy baktérium. A kisebb sérüléssel a baktérium fertőzés újra előjött, így emiatt kell kihagynia a gálát.

Az All Elite Wrestling nem is tétlenkedett tovább máris bejelentették Moxley helyettesét, aki PAC lesz. PAC korábban a Dragon Gate miatt nem debütálhatott az AEW-ban, de most megkapja a lehetőséget, ráadásul rögtön Kenny Omega lesz az ellenfele.

Hozzá kell tennünk, hogy a szervezetnek nagy szerencséje van azzal, hogy a korábban Nevilleként birkózó PAC végre felszabadult. Moxley gyakorlatilag végig birkózta a nyarat és benne volt a sérülés lehetősége. Az AEW nem tilthatta meg számára a független és japán szervezetekben való szereplést, hiszen a kontraktusa csak októbertől válik exkluzívvá. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.