Header Ads

IMPACT! 2019. Június 28. - A megállíthatatlan gép - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban megküzdött egymással a North és a Deaners, Taya Valkyrie összeállt Rosemary-vel hogy szembe nézzen Su Yung és Jessica Havok párosával, Fallah Bahh visszavágót kért Sami Callihan-től, Laredo Kid és az LAX megmérkőzött a Rascalz-al, valamint visszatért a ringbe Brian Cage.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The North vs. The Deaners
A North formáció valamint Cody Deaner és Cousin Jake összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Cody a meccs elején egy Dive-al kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Ethan Page-re, majd Alexander nekiesett Jake-nek. A North ettől kezdve már nem adta ki a kezéből az irányítást, és bár Cody többször is megpróbálta kikopogtatni Josh Alexander-t, ez egyszer sem sikerült neki. Page és Alexander végül a szokásos befejező mozdulatukkal legyőzték a Deaners csapatot.

Taya Valkyrie a színfalak mögött felkereste Rosemary-t, és elmondta neki, hogy nem készül különösebben a Slammiversary PPV-re, ahol egy Monster's Ball meccsen kell kockára tennie a Knockouts Championship címét. Rosemary tudatta a lánnyal, hogy az este folyamán egy célért küzdenek, de a gálán neki is az lesz a célja, hogy elhódítsa a bajnoki övet Taya-tól.

Josh Mathews és Don Callis elmondták, hogy Brian Cage orvosa szerint Cage még mindig nem alkalmas arra, hogy visszatérjen birkózni, és nem adta meg neki az engedélyt.

Egy rövid videóban megnézhettük, ahogy Moose megtámadta Tommy Dreamer-t egy Haouse of Hardcore gálán.

Su Yung & Jessicka Havok vs. Taya Valkyrie (c) & Rosemary
Rosemary és Taya a meccs elején nem tudta eldönteni, hogy ki kezdje a mérkőzést, amit Jessica Havok megunt, és megtámadta mind a két lányt. A meccsbe beszállt Su Yung is, így a bíró már nem tudta kontrollálni a küzdelmet, majd amikor Havok és Su Yung egy székkel támadta meg Rosemary-t és Taya-t, jobbnak látta ha véget vet a mérkőzésnek. A meccs így dupla DQ-val véget ért rövid időn belül, de ez a lányokat nem érdekelte, és tovább folytatták amit elkezdtek. A viszályt James Mitchell-nek kellett megállítania, ugyanis Havok és Su Yung már egymást is meg akarták támadni.

Melissa Santos meginterjúvolta Ace Austin-t, aki elszenvedte az első vereségét TJP ellen. Ace szerint ez annak tudható be, hogy nem volt felkészülve a meccsre, és szerinte nem kapott ki TJP-től. Ekkor megjelent TJP, és kihívta egy újabb mérkőzésre Ace Austin-t.

Cody Deaner és Cousin Jake egy bárban megvitatták az esteli meccsüket a North ellen, de a Desi Hit Squad tagjai megzavarták őket, és kinevették a Deaners csapatot, majd veszteseknek nevezték őket.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettünk a 2014-es Slammiversary PPV X-Division Ladder mérkőzését. A meccset Sanada nyerte amivel megőrizte a bajnoki címét.

A folytatásban megnézhettük, hogy Eddie Edwards ellátogatott egy Boston-i templomba, mert könnyíteni akart a lelkén. Edwards egy papnak elmondta, hogy van egy másik énje, ami mindig azt sugallja neki, hogy rossz dolgokat tegyen, és ennek köszönhetően már elveszítette a családját és a barátait. Eddie-t a vallomásában Killer Kross zavarta meg. Eddie és Kross összeszólalkozott egymással, majd Eddie jobbnak látta ha távozik és nem csinál hülyeséget a templomban.

John E. Bravo mesélt az öltözőben a bíróknak a Johnny Impact-el való barátságáról. A bírók kinevették Bravo-t, majd megjelent a szobában Rich Swann és Johnny Impact akik egymásnak estek. A két birkózót a bírók szét szedték, majd az aktuális X-Division bajnok és Willie Mack kihívta egy csapatmérkőzésre Impact-et és Bravo-t.

Sami Callihan  vs. Fallah Bahh
Callihan-t elkísérte a meccsre Madman Fulton, de a bíró hamar ki is zavarta az arénából. Bahh fel tudta venni a versenyt egy rövid ideig Sami-vel szemben, de az oVe vezetője hamar fordítani tudott, és egy Cactus Special Piledriver-rel pontot tett a meccs végére. Sami a mérkőzés után mikrofont ragadott, és elmondta, hogy a Knockouts hölgyek kezdik azt gondolni, hogy már jobbak mint a férfi birkózók. Sami a ringbe hívta Tessa Blanchard-ot, aki meg is érkezett. Callihan azt mondta, hogy egyenlő félként fog bánni Tessa-val, majd meg is rúgta a lányt. Tessa ezután nekiesett Sami-nek, de megjelent Jake és Dave Crist, akik lefogták a lányt. Sami ekkor megtámadta a baseballütőjével Tessa-t, majd bevitt neki egy Piledriver-t.

Rascalz vs. Laredo Kid & LAX (c)
A Rascalz és az aktuális csapatbajnok LAX összecsapásával folytatódott az adás. Santana és Ortiz mellé becsatlakozott az este folyamán Laredo Kid, aki rögtön a meccs elején megvillantotta a tudását, és egy elképesztő Moonsault-tal ugrott rá a ringen kívül álló Rascalz tagokra. A két csapat ezt követően is számos mozdulattal kápráztatta el a rajongókat, akiknek ez tetszett is, és a "Fight Forever" szavak kántálásába kezdtek. A meccset végül Trey Miguel megnyerte a csapatának, amikor sikeresen két vállra fektette Ortiz-t.

Melissa a backstage-ben megérdezte Madison Rayne-t a Jordynne Grace elleni győzelméről. A beszélgetést Kiera Hogan szakította félbe, és kihívta Madison-t egy mérkőzésre.

A Rascalz csapat tagjai a meccsük után visszatértek a szobájukba, és örültek hogy végre legyőzték az LAX-et. Egy valamivel viszont nem számoltak ez idáig, hogy ki lesz az a két személy aki kiáll majd Santana és Ortiz párosa ellen a Slammiversary PPV-n. A trió úgy döntött, hogy megküzdenek egymással, aki elveszti a mérkőzést, az nem fog részt venni a csapatbajnoki címmérkőzésen.

Brian Cage érkezett az arénába, akit még a folyosón megpróbált megállítani az orvosa. Cage mikrofont ragadott és elmondta, hogy Michael Elgin megpróbálta tönkre tenni a karrierjének legszebb pillanatát. Brian szerint Elgin soha nem lesz képes megtörni a gépet. Ekkor Dr. Ariel bejött az arénába, hogy leállítsa Cage-t, mondván még mindig nem birkózhat, de ezt a bajnok megelégelte, és bevitt egy F5-öt az orvosnak. A jelenet után Michael Elgin hátulról megtámadta a bajnokot, majd egymás után bevitt neki két Powerbomb-ot. Amíg Cage a földön feküdt, Big Mike felállított egy asztalt a ring mellett, majd vissza ment a kötelek közé, és kihajította egy újabb Powerbomb-bal Brian-t a ringből az asztalra. A bírók ezt látva befutottak az arénába, és rögtön orvost hívtak Cage-hez. Az esetet már Don Callis sem tudta szó nélkül hagyni, és figyelmeztette Elgin-t, hogy ki fogja rúgni. Big Mike ezt hallva leütötte Callis-t, majd belökte a ringbe, ahol be akart neki vinni egy Powerbomb-ot, de Brian Cage levette a nyakmerevítőjét, és megtámadta Elgin-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.