Header Ads

IMPACT! 2019. Július 07. - Slammiversary PPV - Összefoglaló

Múlt hét vasárnap este rendezte meg az Impact Wrestling az idei Slammiversary gáláját a Texas állambeli Dallas-ban. Az este folyamán terítékre került az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki, amit Brian Cage tett kockára Michael Elgin ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

TJP vs. Trey vs. Jake Crist vs. Willie Mack
Az előre meghirdetett TJP nyílt kihívású mérkőzésén változtatott az Impact Wrestling, így egy négyemberes TJP vs. Trey Miguel vs. Jake Crist vs. Willie Mack összecsapással kezdődött az idei Slammiversary PPV. A négy birkózó egy lépéssel közelebb szeretne kerülni az X-Division bajnoki címhez, ennek érdekében pedig mindent el is követtek. A küzdelemből most Willie Mack jött ki győztesen, aki kihasználta, hogy Jake Crist a földre került, miután bevitt egy Super Cutter-t Trey-nek. Willie ráugrott egy Six Star Frog Splash-el Jake-re, ami után az oVe formáció oszlopos tagja már nem tudta folytatni a meccset.

Don Callis és Josh Mathews elmondták azoknak akik lemaradtak volna a hírről, hogy a North elhódította a csapatbajnoki címeket az LAX-től a Bash at the Brewery rendezvényen.

Melissa Santos interjút készített az új csapatbajnokokkal. Ethan Page már többször elmondta, hogy ők a legjobb csapat a világon, és az este folyamán ezt újra meg is fogják mutatni.

The North (c) vs. LAX vs. The Rascalz - Impact World Tag Team Championship Match
Az LAX rögtön kilökte a ringből az új bajnokokat, így Santana és Ortiz a Rascalz ellen kezdte meg a csapatbajnoki címmérkőzést. Ethan Page és Josh Alexander sokáig nem maradt ki a meccsből, alig hogy visszamentek a kötelek közé, máris nekiestek az LAX-nek. Santana a meccs egy pontján megsérült, és orvost kellett hozzá hívni*. Az egyedül maradt Ortiz-zal már könnyedén elbánt Page és Alexander, akik sikeresen megvédték a csapatbajnoki címeiket.

*Mint később kiderült, Santana sérülése előre meg volt írva, ugyanis az LAX nem hosszabbította meg szerződését a céggel, és így oldotta meg a vezetőség a csapat távozását.

A szünetben Sami Callihan egy rövid promo videóban közölte, hogy a Tessa Blanchard elleni meccse lesz a gála főmérkőzése.

Killer Kross vs. Eddie Edwards - First Blood Match
Killer Kross papnak öltözve és arcfestéssel érkezett az Eddie Edwards elleni mérkőzésére. Kross meg sem várta hogy ellenfele a kötelek közé lépjen, rögtön letámadta Eddie-t a rámpán. Alig hogy a felek betették a lábukat a ringbe, Eddie kilökte Kross-t a kötelek közül, és ki is ugrott rá egy Dive-al. A közönség mellett Kross nekivágta Eddie-t a ring széléhez, majd elővett egy széket, amire rádobta a korábbi világbajnokot. Visszatérve a ringbe Kross folytatta a dominanciáját, két egymást követő rúgással a földre küldte, majd a ring sarkához hajította Edwards-ot. Eddie ezek után sem adta fel, a látszólag már vert helyzetből fordítani tudott, és előbb félbe törte a bambuszbotját, majd nekiesett vele Killer Kross-nak. Kross-nak elkezdett vérezni a szája, így Eddie megnyerte a mérkőzést.

Moose vs. Rob Van Dam
Moose még a gongot sem várta meg, azonnal megtámadta RVD-t, ahogy ő belépett a kötelek közé. A két birkózó rövidesen a ringen kívül találta magát, ahol RVD kiosztott egy Hurricanrana-t Moose-nak, utána pedig rá is ugrott a ring széléről az ellenfelére. Visszatérve a ringbe Moose fölénybe került, és folyamatos támadásokat indított RVD ellen. A korábbi világbajnokot viszont ennyivel nem lehet megtörni, Van Dam válaszul kihajította a rámpára Moose-t, majd egy DDT után tusba is fogta őt. Moose azonban kijött a tusból, és amikor a bíró nem figyelt oda, egy mélyre mért ütéssel földre küldte RVD-t. Moose ez után bevitt egy széket a ringbe, de ezt a bíró nem engedte neki használni. RVD megrúgta a Van Daminator mozdulatával Moose-t, majd rá akart ugrani a Five Star Frog Splash finisher-ével Moose-ra, de ő elgurult, így Van Dam a székre esett rá. Moose ekkor bevitt egy Spear-t RVD-nek amivel meg is nyerte a mérkőzést.

Taya Valkyrie interjút adott Melissa-nak. Taya nem értette miért vesz részt egy Monster's Ball mérkőzésen, de ő ha kell, egy ilyen meccstípusban is megőrzi a bajnoki címét.

Taya Valkyrie (c) vs. Rosemary vs. Su Yung vs. Jessicka Havok - Four-Way Monster's Ball Match for Impact Knockouts Championship
A négy lány nem sokáig finomkodott egymással, pár perccel a gong után már előkerültek a székek és egyéb fegyverek a ring alól. Amíg Jessica Havok Taya-val volt elfoglalva, addig Su Yung összeláncolta magát Rosemary-vel, de a korábbi női bajnok hamar kiszabadította magát, és egy rajzszegekkel teli zsákot vitt a kötelek közé. Ebből azonban ő jött ki rosszul, mert Taya nem hagyta magát, és belerúgta Rosemary-t a szegekbe. Eközben Su Yung le akarta fújni Havok-ot egy piros folyadékkal, de Jessica elhajolt, így Yung James Mitchel-t találta el. Ezalatt Taya a ring mellett felállított asztalba hajította Rosemary-t, majd amikor Havok kiosztott egy Tombstone Piledriver-t Su Yung-nak, közbeavatkozott, és egy székkel leütötte Jessica-t. A szögekben fekvő Su Yung-ot így Taya fogta tusba, és ő nyerte meg a Monster's Ball mérkőzést.

Rich Swann (c) vs. Johnny Impact - Impact X-Division Championship Match
Johnny Impact a meccs elején többször is inkább kiment a ringből, hogy húzza az időt, ami már nagyon bosszantotta Swann-t. Mikor Johnny elkezdte komolyan venni a küzdelmet, egy Standing Spanish Fly után megpróbálta kikopogtatni a bajnokot, de Rich kijött a tusból. Ekkor Bravo is közbe próbált avatkozni, de Swann kiugrott a kötelek közül Johnny barátjára. Miután Swann visszament a ringbe, Johnny megtámadta a bajnokot, és bevitte neki a befejező Starship Pain mozdulatát. Egészen meglepő módon Swann ezt követően is folytatni tudta a mérkőzést, és egy Cutter-rel a földre küldte Impact-et, majd a Phoenix Splash finisher-ével megnyerte a meccset.

Brian Cage (c) vs. Michael Elgin - Impact World Championship Match
A világbajnok és kihívója rögtön megtámadták egymást amint arra a bíró engedélyt adott. Brian kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Elgin-re egy szaltóval, majd visszatérve a szorítóba Elgin kiosztott egy Superplex-et a bajnoknak, akinek látszólag még mindig fájdalmai voltak, mert többször is a hátához nyúlt a mérkőzés során. A két nagyágyú a folytatásban sem kímélte egymást, Elgin kiosztott Brian-nek pár Powerbomb-ot, Cage pedig egy F5-el próbált pontot tenni a mérkőzés végére. Brian végül két vállra tudta fektetni ellenfelét, és sikerült kikopogtatnia Michael Elgin-t. A meccs után Big Mike leütötte a bajnoki övvel Cage-t, és belekötött Don Callis-ba. Elgin felvitte a ringbe Callis-t, de mielőtt a Powerbomb mozdulatát bevihette volna a kommentátornak, egy maszkos alak (Rhino) megjelent a ringben és egy Spear-el leterítette Michael-t.

Tessa Blanchard vs. Sami Callihan
Elérkeztünk a gála főmérkőzéséhez, amit Tessa Blanchard és Sami Callihan vívott egymással. Tessa nekiesett a meccs elején Sami-nek, és egy Hurricanrana után kirúgta a ringből az oVe vezetőjét. Ezt követően egymás után kétszer is kiugrott a ring mellett álló Sami-re, majd a harmadik Dive-nál Callihan elkapta a lányt, és a kordonhoz hajította. Visszatérve a ringbe Tessa véletlenül leütötte a bírót, majd Sami elővette a baseballütőjét, és megtámadta vele az ellenfelét. Ekkor befutott egy másik játékvezető, de Tessa kijött a tusból, aminek Callihan nem örült, és dühében ő is leütötte a második bírót. Ekkor már Tessa is a baseballütőjéhez nyúlt, és megütötte vele Callihan-t, majd a Magnum mozdulatával a földre küldte Sami-t. Sami kijött a tusból, és bevitt Tessa-nak előbb egy Package Piledriver-t, majd egy Cactus Special Piledriver-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után Sami odanyújtotta az arany színű baseballütőt Tessa-nak, ezzel kifejezve a tiszteletét a lány felé.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.