Header Ads

IMPACT! 2019. Július 05. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban még egyszer szembe néz egymással Rich Swann és Johnny Impact egy csapatmérkőzés keretein belül, megtudhatjuk, hogy a Rascalz csapat tagjai közül ki fog majd kiállni az LAX ellen a vasárnapi Slammiversary PPV-n, Ace Austin visszavágót kér TJP-től, Rohit Raju kihívja Laredo Kid-et, valamint Madison Rayne megküzd Kiera Hogan-nel.

Rich Swann-t két hete megtámadta Johnny Impact és John E. Bravo. Az aktuális X-Division bajnok ezért úgy döntött, hogy mielőtt még kockára tenné a bajnoki övét Johnny Impact ellen, még kihívja egy csapatmérkőzésre a korábbi világbajnokot. Swann-nak Willie Mack lesz a segítője, míg Impact mellett John E. Bravo lesz ott a ringben.
A Rascalz csapat múlt héten legyőzte az LAX-et. A meccs után Dez, Trey és Wentz nem tudta eldönteni, hogy hármójuk közül ki legyen az a kettő, aki megküzd majd a vasárnapi gálán Santana és Ortiz ellen. A csapat tagjai így úgy döntöttek, hogy megmérkőznek egymással, és a vesztes lesz az, akinek ki kell hagynia a PPV-t.
TJP két héttel ezelőtt visszatért az Impact Wrestling-hez, és rögtön legyőzte Ace Austin-t. Ace úgy gondolja, ez nem volt tiszta mérkőzés, mivel nem tudott rá felkészülni. TJP így úgy döntött, még egyszer kiáll Ace ellen, és kihívja egy újabb mérkőzésre.
Az este folyamán láthatunk még egy egyéni mérkőzést. A Desi Hit Squad oszlopos tagja Rohit Raju szembe fog nézni Laredo Kid-el, aki múlt héten még az LAX csapatát erősítette.
Kiera Hogan nemrég megváltoztatta a karakterét. A lány új korszakának első ellenfele a korábbi 5x-ös női bajnok Madison Rayne lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.