Header Ads

Undertaker Drew McIntyre-t akarja a WrestleManián

A héten Undertaker nagy meglepetésre visszatért a Monday Night RAW-n, hogy kisegítse Roman Reignst. 
(Fotó: WWE)

A WWE-nek szüksége van rá, hiszen alacsony a nézettség, ami nem tetszik a FOX-nak, ahová ősszel a SmackDown Live költözik. Jelenlegi visszatérésével az Extreme Rules-on is birkózni fog és állítólag már eldöntötte, hogy kivel akar megmérkőzni a jövő évi WrestleManián. Brad Shepard információi szerint a WrestleMania 36-on Drew McIntyre ellen lépne ringbe és azért kezdték el most hétfőn a viszályt, hogy feltornázzák a nézettséget.

Július 14-én az Extreme Rules pay-per-viewn Undertaker és Roman Reigns duója megmérkőzik majd Shane McMahonnel és Drew McIntyre-rel.

(Forrás: RSN)

6 megjegyzés:

 1. Ez nem lenne jó meccs. Az jobb lenne ,hogy John Cena VS The Undertaker karrier VS karrier meccs és a végén Cena legyőzné és visszavonultatná Takert.

  VálaszTörlés
 2. Bray Wyatt kelet volna vissza vonultasa egy jó kis sztorival ! Új legendák kellenének nem nyugdíjasok !

  VálaszTörlés
 3. Na álljon meg a menet Cena nem nyugdíjas még Wyatt még nem készült fel a visszavonultatásra ,mert akkor még viszonylag új volt és visszavonultatni egy legendás szupersztárt egy másik tapasztalt legendának kell és Cena tökéletes lenne a visszavonultatására, mert már régóta ismerik egymást és ez sokat számít meg nem okoz neki sérülést. Lenne köztük egy jó sztori és egy kiváló meccs melynek végén Taker kikap és visszavonul. Különben is Cena még senkit sem vonultatott vissza a karrierje során ,már itt lenne az ideje , hogy visszavonultasson valakit,mert megérdemli.

  VálaszTörlés
 4. Igen de cena már inkább film sztár! Már nagyjából egy olyan aktív karakter sincs mint pl Kane vagy Undertaker őket ki fogja pótolni ? Taker már 54 éves ha jól tudom! Eddig egyedül Wayetnel éreztem hogy pótolni tudná Takert ! Szerintem legnagyobb hülyeség amit Wayetel műveltek !

  VálaszTörlés
 5. Polgármester Kane-t majd pótolja Démon Finn Bálor és jó lenne ha ő is vonultatná vissza szerintem Démon VS Démon ez nagyon jól hangzana . Mit szóltok hozzá!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen csak a WWE nem a kreatív döntésekről híres!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.