Header Ads

Shane McMahon lehet a következő WWE Bajnok

Lassacskán 2020-at írunk, de még mindig középpontban van legalább egy McMahon a WWE heti adásaiban.
 
Ténylegesen a világ legjobbja lehet - (Fotó: DevianArt)
Vince McMahon fia 2016-ban közönség kedvencként és egyfajta megmentőként tért vissza, de mostanra őt is megunták a rajongók, legalábbis sokan panaszkodnak rá. Mióta Vince nem töltheti be a gonosz főnök szerepét, aki alkalmanként birkózik, először a lánya Stephanie, most pedig a fia Shane vette át a helyét. Az ifjabb McMahon a tavalyi Crown Jewel óta erős pushban részesül, először The Mizen, majd Roman Reigns-szen is átgyalogolt, hogy a jövőben célba vehesse a WWE legértékesebb aranyát. A Crown Jewelen a világ legjobbjának járó serleget zsebelte be, amellyel azóta is kérkedik.

A WrestleVotes színfalak mögötti információkból úgy értesült, hogy Shane McMahon lehet, aki véget vet majd Kofi Kingston eddig szenzációs uralkodásának. A portál ugyan nem említi meg a váltás esetleges helyét mi mást nem is tippelhetnénk be erre, mint a nyár legnagyobb pankrációs rendezvényét a SummerSlamet. 

Off topic, de a nyár legnagyobb rendezvénye titulusra az All Elite Wrestling is bepályázott, még pedig az All Out pay-per-viewval, amiről mi is részletesen beszámolunk majd.

(Forrás: Old-School)

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon WCW feelinget hoz nekem, hogy a vezetőség bajnokot akar magából csinálni. :))) Ha ezt meghúzzák, akkor hatalmas gondok lehetnek ebből. On this summer Worstwrestlingentertaiment presents: Budapest trash Tv wrestling version 2,0, with the tagline: FuckTheFans.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.