Header Ads

Jon Moxley nem birkózik többé farmerben

Moxley nemrég a New Japan Pro Wrestlingben birkózott, amely szervezetnek interjút is adott.
(Fotó: WWE)
Jon változtatott a ring öltözékén is, hiszen amíg Dean Ambroseként szerepelt a WWE-ben, addig farmerben birkózott. Hogy eddig miért farmerben lépett ringbe és miért változtatott azt elmesélte az interjú során.

Mindenképp megakartam változtatni a kinézetem. A WWE-ben farmerben birkóztam, aminek az volt az oka, hogy mindenki más díszes tightsban lépett ringbe, én meg valami mást akartam. Szutykosabb, utcai harcos szerkó. De őszintén, farmerban birkózni szar. Forró, izzadsz és nehéz benne mozogni. Többet nem birkózok farmerben, sokkal egyszerűbb tightsban.

Ami a csizmát illeti, volt néhány álmatlan éjszakám. Egy párom volt, amit próbáltam ugyan betörni mégsem idomult megfelelően. Próbáltam egy másik párt, de az sem volt jó. Szóval maradtam a hagyományos birkózó cipőnél. Aztán mikor belenéztem a tükörbe, még mielőtt felléptem volna meztelennek éreztem magam, hiszen korábban farmerben álltam ott. Tudtam ez biztosan reakciót kap, meg kicsit sokkoló.

Moxley első igazán nagy meccse Kenny Omega ellen lesz az AEW-ban az All Out pay-per-viewn, míg most hétvégén Joey Janela ellen küzd meg a Fyter Festen.

(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.