Header Ads

John Cena elgondolkozott a visszavonuláson

John Cenát a TMZ riportere érte utol, aki első sorban Goldberg és Undertaker összecsapásáról kérdezett.
(Fotó: WWE)
Az újságíró gratulált a tizenhatszoros világbajnoknak a Halálos Iramban kilencedik részében elnyert szerepéért, amelyben The Rock helyett jelenik meg, aki ezúttal nem tér vissza a franchise következő epizódjában. Majd rátért Goldberg és Undertaker múlt pénteki meccsére és felvetette Cena-nak, hogy szerinte nem-e kellene visszavonulniuk ezeknek a legendáknak.

Úgy vélem az egyéni karrierjéről mindenki maga dönt. Legalábbis én így tudom leírni. Tudod, ugyanezt a beszélgetést folytatom le saját magammal is, de még csak 42 vagyok. Ez egy olyan dolog amire mindennap gondolnunk kell, de egyén függő. Amikor ezek az emberek készek lesznek abbahagyni, majd abbahagyják.

Véleményéből megtudtuk, hogy nem kritikus az idősebb birkózókkal szemben, de ő maga már elgondolkozott azon, hogy egy nap befejezze. Ugyanakkor még fiatalnak érzi magát, így pár évig még láthatjuk a WWE-ben. Viszont az már kérdés, hogy mikor, mivel egyik filmes projektből lép át a másikba, amelyek miatt nem birkózhat, hiszen egy esetleges sérüléssel hátráltatná a mozik sikerességét. 


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.