Header Ads

JBL is megvédte Undertakeréket

A korábbi WWE Bajnok és kommentátor JBL is elmondta véleményét az ellentmondásos Goldberg kontra Undertaker mérkőzésről.
(Fotó: WWE)
JBL a Facebook oldalán posztolt a múlt pénteki mérkőzés kapcsán:
Láttam néhány negatív visszajelzést a közösségi médiában Undertaker és Goldberg mérkőzése kapcsán. Úgy vélem sok ezek közül megfontolatlan. Sokkal többet birkóztam Undertakerrel, mint bárki más a WWE-ben.  Hosszú időn keresztül, 2003 és 2005 között top heel voltam (Úgy gondolom ezek voltak azok az évek!), amely alatt Undertaker volt a top babyface. Szóval minden este birkóztunk, minden egyes tévés felvétel után. Egy európai turné alkalmával volt néhány nagyon jó meccsünk, mint ahogyan egy tag team meccsünk is, ami nem működött. Visszatértem hátra és Taker így szólt: Nos, ez nem működött. Erre én csalódottan csak nevettem és mondtam, hogy szerintem sem. Következő este már megint jó meccsünk volt.

Az én állás pontom az, hogy néha a meccsek nem mennek jól. A rajongók a kort okolják és a srácok egóját, amiért még előadnak. Mindkettőt ismerem és nincs szükségük a pénzre, csupán szeretik amit csinálnak. Imádnak a közönség előtt lenni és imádnak szórakoztatni. Szerintem még mindketten képesek bármely szinten előadni, szimplán ez a meccs nem úgy alakult, mint ahogyan ők vagy a rajongók akarták. Két nagyszerű legenda. Nem tudom Undertaker hol van a legnagyobbak rangsorán, de minden erről szóló beszélgetésben előkerül a neve. Goldberg pedig egy olyan érában volt draw, amely hatalmas nézettségeket hozott. Úgy hiszem a rajongóknak meg kellene érteniük, hogy ilyen srácok nem lesznek újra és élvezniük kell, hogy láthatnak két nagyszerű legendát. A panaszkodás is része a rajongásnak és néha megértem, hiszen ez a rajongók joga. De, amit nem láthatunk például azzal, hogy Michael Jordan visszatér a Chicagoval vagy azzal, hogy Usain Bolt újra 100 méterest fut, azt megkapjuk ezekkel a srácokkal, amit élveznünk kellene.

A képen Takerrel ülök Saddam Hussein trónján Baghdadban.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.