Header Ads

IMPACT! 2019. Május 31. - Sandman ajándéka - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban az ECW korszak három ikonikus birkózója Sabu, RVD és Tommy Dreamer kiállt Moose, Ethan Page és Josh Alexander hármasa ellen, Tessa Blanchard szembenézett Glenn Gilbertti-vel, Jake és Cody Deaner kihívta a Desi Hit Squad-ot, Street Fight mérkőzést vívott egymással Killer Kross és Eddie Edwards, valamint Johnny Impact összeállt Michael Elgin-nel, hogy megküzdjön Rich Swann és Willie Mack párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose & The North  vs. RVD & Tommy Dreamer & Sabu 
AZ ECW korszak három ikonikus birkózójának és Moose valamint a The North formáció összecsapásával kezdődött az eheti IMPACT! adás. A fiatal generáció lekezelően állt a mérkőzéshez, azonban mikor RVD megvillantotta az első Rolling Thunder mozdulatát Moose-on, amihez még Sabu is csatlakozott egy Springboard Legdrop-al, akkor már számítani lehetett, hogy itt bizony láthatunk még elképesztő mozdulatokat. Ez így is lett, amikor előkerültek a székek a ring alól. Amíg RVD félreállította Moose-t a Van Daminator mozdulatával, addig Sabu felállított egy asztalt a ringben, és ráugrott egy székkel együtt a ráfektetett Ethan Page-re. Ezt RVD még tetőzte egy Five Star Frog Splash-el, ami után már könnyedén kikopogtatta Page-t.

A szünetben megnézhettünk egy videót Brian Cage-től. A bajnok otthonról üzent a rajongóknak, és elmondta, hogy már jobban van, és megkezdte az edzéseket, de még nem birkózhat. Cage tett egy bejelentést is, miszerint ott lesz a Slammiversary PPV-n, ahol kockára fogja tenni a világbajnoki címét Michael Elgin ellen.

Moose a színfalak mögött elmondta, hogy megpróbált egy csapatot alkotni Killer Kross-al, majd a The North-al is, de semmi előrelépés nem történt a karrierjében. Hozzátette, hogy ha az ember el akar valamit érni, akkor csak magára számíthat.

Tessa Blanchard vs. Glenn Gilbertti – Intergender Match
Miután Glenn Gilbertti és Tessa is megérkezett a ringbe, a Disco Inferno mikrofont ragadott, és elkezdett cinikusan beszélni Tessa Blanchard-ról. Glenn egy adott ponton átlépte Tessa tűrés határát, aki megtámadta Gilbertti-t, majd egy hatalmas Forearm mozdulat után meg is nyerte a mérkőzést.

A Rascalz csapat felkereste az LAX-et a klubházukban. Dezmond-ék elmondták a fiúknak, hogy folyamatosan edzettek, és készen állnak ellenük egy címmérkőzésre. Konnan-nek tetszik a Rascalz csapat stílusa, és úgy döntött, hogy ad egy lehetőséget a srácoknak, hogy megküzdjenek Sanatana-val és Ortiz-zal a csapatbajnoki címekért.

Rich Swann és Willie Mack interjút adott Melissa Santos-nak. Az aktuális X-Division bajnok elmondta, hogy Michael Elgin összes támadása ellenére még mindig itt vannak, és készek megmutatni Elgin-nek és Johnny Impact-nek az este folyamán, hogy mire is képesek.

Desi Hit Squad  vs. The Deaners 
Cody és Jake Deaner a fejébe vette, hogy meghódítja a Tag Team divíziót, első ellenfeleikként pedig a Desi Hit Squad tagjait választották. A meccs korai szakaszában Jake és Cody egymás után ugrottak ki a kötelek közül a ring mellett álló Rohit Raju-ra és Raj Singh-re. Visszatérve a kötelek közé Raj kétszer is nagyon közel került, hogy kikopogtassa az ellenfél csapat egyik tagját, de Cody nekilökte Gama Singh fiát Rohit Raju-nak, majd tusba fogta Raj-t és megnyerte a mérkőzést.

Michael Elgin a szünetben elmondta, hogy szerinte Brian Cage egy hülye, ha meg akar vele küzdeni a Slammiversary PPV-n. Szerinte csak simán el kellene az Impact vezetőségének vennie tőle a bajnoki címet, és neki adni. Johnny Impact is csatlakozott Elgin-hez, és megjegyezte, hogy nem biztos, hogy csak Elgin kap majd címmérkőzést a Slammiversary PPV-n, ugyanis nála van egy kötelező kihívó jog Rich Swann X-Division bajnoki címére.

Eddie Edwards vs. Killer Kross – Street Fight
Egy Street Fight mérkőzéssel folytatódott az adás, ahol Killer Kross és Eddie Edwards küzdött meg egymással. Kross golyóállómellényben érkezett a ringbe, majd jött Eddie, aki rögtön nekiesett az ellenfelének. Kross ezt követően kiosztott egy hatalmas Suplexet a ring mellett Eddie-nek, majd a ring oszlopának lökte ellenfelét. Eddie vissza tudott menni a ringbe, és ki akart ugrani egy Dive-al a kötelek közül, de ezt Kross megakadályozta, és egy szemetest vágott Edwards-hoz. Miután mindketten visszatértek a ringbe, Kross elkapta Eddie-t, de a korábbi világbajnok ki tudott jönni a szorító fogásból. Kross ezt követően beledobta Eddie-t egy acél létrába, ami két székre volt felállítva. Edwards nem adta fel, és a ring sarkából belehajította Kross-t a ring közepén elterülő székekbe. Erre Kross is válaszolt, és ő is beledobta Eddie-t két felállított székbe, majd kiosztott neki egy Doomsday Saito-t. Ekkor azonban nem várt fordulat történt, és megjelent a ringben Sandman, aki egy bambuszbottal megtámadta Killer Kross-t. Ezt Eddie kihasználta és bevitte a befejező Boston Knee Party rúgását Kross-nak. Ezzel Eddie megnyerte a meccset, a mérkőzés után pedig Sandman megajándékozta egy új bambuszbottal.

Rosemary megtámadta James Mitchell-t, mivel őt okolja Allie haláláért.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2014-es Lockdown PPV egyik mérkőzését, ahol a Bad Influence és Chris Sabin megküzdött Sanada, Yasu és Great Muta hármasával. A meccset Great Muta és csapata nyerte.

Sami Callihan bejelentette, hogy Dave és Jake Crist jövő héten meg fog küzdeni Fallah Bahh és Scarlett Bordeaux párosával.

Rich Swann(c) & Willie Mack vs. Johnny Impact & Michael Elgin
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Johnny Impact összeállt Michael Elgin-nel, hogy legyőzzék Rich Swann és Willie Mack párosát. Swann és Mack meg sem várta, hogy az ellenfeleik a ringbe lépjenek, hanem rögtön kiugrottak rájuk a kötelek közül. A folytatásban Mack és Swann kiválóan össze tudott dolgozni egymással, ami Johnny és Elgin párosáról már nem mondható el. A meccs egy adott pontján ugyanis Elgin magára hagyta a ringben Johnny Impact-et. Ezt Swann kihasználta, és kiosztott egy Cutter-t a korábbi világbajnoknak, majd a 450 Splash finisherével pontot tett a mérkőzés végére.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling & Wrestlingfigs

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.