Header Ads

IMPACT! 2019. Június 28. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban az LAX és Laredo Kid kiáll a Rascalz ellen, megtudhatjuk Brian Cage készen áll-e a Michel Elgin elleni címmérkőzésére, Fallah Bahh visszavágót kér Sami Callihan-től, szembenéz egymással a North és a Deaners csapat, valamint Taya Valkyrie összeáll Rosemary-vel, hogy megküzdjenek Havok és Su Yung párosával.

Az LAX tagjai a jövő heti Slammiversary PPV-n kockára teszik a csapatbajnoki címeiket a Rascalz ellen. Dezmond Xavier, Zachary Wentz és Trey Miguel a gála előtt még egyszer meg akar küzdeni  Santana és Ortiz párosával, akiknek az este folyamán Laredo Kid lesz a segítségükre.
Brian Cage múlthéten visszatért az Impact Wrestling-hez. Az aktuális világbajnok még az áprilisi Rebellion PPV-n szenvedett gerinc sérülést a Johnny Impact elleni mérkőzése során. A bajnok látszólag felépült, és kész kiállni Michel Elgin ellen jövő vasárnap.
Sami Callihan egyszer már megküzdött Fallah Bahh-val, azt a mérkőzést meg is nyerte az oVe vezetője. Ma este a felek újra szembe néznek egymással egy visszavágó keretein belül.
A Deaners formáció két tagja, Cousin Jake és Cody Deaner ahhoz, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek a csapatbajnoki cím megszerzéshez, kihívták egy mérkőzésre Ethan Page és Josh Alexander párosát.
Taya Valkyrie a Slammiversary PPV-n kockára teszi a Kncokouts Championship címét egy négyemberes Monster's Ball mérkőzésen Rosemary, Su Yung és Jessica Havok ellen. Addig azonban még Taya összeáll Rosemary-vel, és egy csapatmérkőzés keretein belül megküzd Su Yung és Havok párosával.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.