Header Ads

IMPACT! 2019. Június 21. - Visszatérések éjszakája - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Tessa Blanchard kihívta Jake Crist-et, Eddie Edwards szembenézett Madman Fulton-nal, Moose megküzdött Tommy Dreamer-rel, Taya Valkyrie kockára tette a Kncokouts Championship címét Su Yung ellen, Ace Austin új kihívót kapott egy korábbi X-Division bajnok személyében, valamint az este főmérkőzésén megmérkőzött egymással Rich Swann, Johnny Impact és Michael Elgin.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tessa Blanchard vs. Jake Crist
Tessa Blanchard és Jake Crist összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. Tessa rögtön a meccs elején letámadta Jake-et, és kiosztott neki egy Cutter-t, majd egymás után háromszor kiugrott a kötelek közül a ringen kívül álló ellenfelére. Visszatérve a ringbe, Tessa folytatni akarta amit elkezdett, de ekkor már Jake sem hagyta magát, és bevetett egy szorító fogást Tessa ellen, amit egy Powerslam követett. Tessa nem adta fel, és végül a befejező Magnum mozdulatával legyőzte Jake Crist-et. A meccs után megjelentek az arénában az oVe tagjai és Sami Callihan, aki nagyon dühös volt Jake-re, amiért kikapott Tessa Blanchard ellen. Az incidenst Eddie Edwards zavarta meg, aki megérkezett a Madnam Fulton elleni mérkőzésére.

Eddie Edwards vs. Madman Fulton
Eddie ahogy megérkezett az arénába, rögtön nekiesett az oVe tagjainak, és egy Dive al kiugrott a kötelek közül Fulton-ra. Fulton erre egy Chokeslam-mel válaszolt az ellenfelének előbb a közönség mellett, majd a ringben is. Ezután Edwards elővett egy bambuszbotot a ring alól, de ekkor a kivetítőn megjelent Killer Kross, aki fogva tartotta Sandman-t, és megkínozta. Amíg Eddie a kivetítőt figyelte, Fulton hátulról elkapta a korábbi világbajnokot, és egy Swingig Slam után ki is kopogtatta. A meccs után Eddie elindult, hogy megmentse Sandman-t. Alisha megpróbálta megállítani a férjét, de nem járt sikerrel.

Moose vs. Tommy Dreamer
Moose mielőtt megküzdene RVD-vel a Slammiversary PPV-n, még kiállt Tommy Dreamer ellen. Moose a meccs korai szakaszában inkább azzal volt elfoglalva, hogy felhergelje a rajongókat, amit Dreamer hamar megunt, és a szokásos stílusában válaszolt az ellenfelének. A közönség sorai mellett arcon fújta Moose-t vízzel, majd visszatérve a ringbe, bevitt neki egy Cutter-t és egy hatalmas Superplex-et. Moose ezt követően is folytatni tudta a meccset, amire Tommy elővett egy széket a ring alól, de azt már használni nem tudta, mert Moose maga elé rántotta a bírót. Moose kihasználva ezt a helyzetet egy Sper-rel leterítette Dreamer-t, és megnyerte a mérkőzést. Moose a meccs után üzenetet küldött RVD-nek, és megtámadta a székkel a földön fekvő Tommy Dreamer-t. Ezt RVD nem tűrte sokáig, és besietett az arénába, hogy segítsen a barátjának.

A színfalak mögött Taya Valkyrie felkereste Rosemary-t. Taya arra kérte Rosemary-t, hogy segítsen neki Jessica Havok és Su Yung-gal szemben. Ha ezt megteszi, akkor ad neki egy címmérkőzést.

Melissa Santos interjút készített Johnny Impact-tel. A korábbi világbajnok beszélt az esti Michael Elgin és Rich Swann elleni mérkőzéséről, és elmondta, hogy hamarosan X-Division bajnok lesz.

Taya Valkyrie (c) vs. Su Yung  – Knockouts Championship Match
Su Yung-ot elkísérte az arénába James Mitchell és Jessica Havok is. Su már a meccs elején megpróbálta bevinni a Panic Switch mozdulatát Taya-nak, de a bajnok kijött ebből, és egy German Suplex-szel válaszolt ellenfelének. Su Yung a mérkőzés egy pontján elővette a véres kesztyűjét, de ezzel sem járt sikerrel, Taya ekkor is jobban jött ki a helyzetből, amit Jessia Havok nem nézett jó szemmel, és közbeavatkozott a mérkőzésbe. Ekkor a bíró DQ-val véget vetett a meccsnek, aminek Su nagyon nem örült. A mérkőzés után Havok és James Mitchell is a kötelek közé léptek, de mielőtt megtámadhatták volna Taya-t, megérkezett az arénába Rosemary. James Mitchell ekkor mikrofont ragadott, és bejelentette, hogy Taya Valkyrie-nek a Slammiversary PPV-n egy Monster's Ball mérkőzésen kockára kell tennie a Knockouts Championship címét Rosemary, Su Yung és Jessica Havok ellen.

Ace Austin érkezett a ringbe, aki megköszönte a rajongóknak, hogy megvásárolják a pólóit, és hogy követik őt. Ezt meg akarja nekik hálálni azzal, hogy új mozdulatokkal kápráztatja el őket, majd hozzá tette, hogy ő az egyetlen akit még nem tudtak legyőzni az Impact Wrestling-nél, és a következő célja, hogy elhódítsa a Knockouts Championship címet, de addig is bárki ellen kiáll. Ekkor megjelent az arénában TJP, akit a rajongók a "Welcome Back" kántálással fogadtak. TJP egy módosított DDT-vel pillanatok alatt véget vetett Ace Austin veretlenségi szériájának.

A Rascalz csapat tagjai megvitatták a két héttel ezelőtti LAX elleni mérkőzésüket. A csapattagok szerint meg kellett volna nyerniük a címmérkőzést amire olyan keményen edzettek. A beszélgetést Konnan szakította félbe, aki szerint Dez, Trey és Wentz tiszteletlen volt velük, amikor meglátogatták őket a bárjukban. Konnan elmondta, hogy ha a srácok meg akarják nyerni a csapatbajnoki címeket, akkor azt a Slammiversary PPV-n megtehetik, de többet ne tegyék be a lábukat az LAX klubhelyiségébe.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2014-es Slammiversary PPV Texas Death Match mérkőzését, amit Bully Ray és EC3 vívott egymással. A meccset EC3 nyerte.

Eddie Edwards megtalálta Killer Kross-t, de kiderült, hogy a fogvatartott személy nem Sandman volt. A két birkózó egymásnak esett, amelynek következtében Eddie elvesztette a kontrollját, és csúnyán helyben hagyta Kross-t.

Johnny Impact vs. Michael Elgin vs. Rich Swann (c) - Triple Threat Match
A meccs elején Johnny Impact és Michael Elgin együtt esett neki Rich Swann-nak, de az aktuális X-Division bajnok kettejük ellen is helyt tudott állni. A mérkőzés egy pontján Elgin a nyakába vette Swann-t, akire Johnny rá is ugrott a kötélről, majd Elgin-nek is kiosztott egy Hurricanrana-t. Ezt követően Johnny egy Spanish Fly mozdulattal megállította Elgin-t, de ő is a padlóra került amit Swann kihasznált, és ráugrott a kötelező kihívójára egy 450 Splash-el. Rich ezzel megnyerte a háromemberes mérkőzést, de Elgin és Johnny ezt nem tudták elfogadni, és neki estek a bajnoknak. Ekkor megjelent az arénában Brian Cage, aki előbb kihajította Impact-et a ringből, majd bevitt Michael Elgin-nek egy hatalmas Powerbomb-ot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.