Header Ads

IMPACT! 2019. Június 21. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megküzd egymással Rich Swann, Michael Elgin és Johnny Impact, Moose kiáll Tommy Dreamer ellen, Eddie Edwards szembenéz Madman Fulton-nal, Su Yung megpróbálja elhódítani Taya Valkyrie-től a Knockouts Championship címet, valamint Tessa Blanchard kihívja Jake Cristet.

Michael Elgin egy hete megelégelte, hogy Johnny Impact barátkozni próbál vele, ezért miután legyőzte Willie Mack-et, megtámadta a korábbi világbajnokot is. Az este folyamán az aktuális X-Division bajnok Rich Swann, Michael Elgin és Johnny Impact egy háromemberes mérkőzésen fog szembenézni egymással.
Moose a Slammiversary PPV-n meg fog küzdeni RVD-vel, akit múlt héten hátba is támadt. Ezt Tommy Dreamer nem nézte jó szemmel, és segített a barátjának, majd kihívta Moose-t egy egyéni mérkőzésre.
Eddie Edwards egy hete megmentette Sandman-t Killer Kross-tól, aki a mérkőzésük után sem engedte el a szorító fogásából az ECW legendát. Eddie és Kross minden bizonnyal még nem zárta le egymás közt ezt a viszályt, de addig is Edwards-nak új kihívója akadt Madman Fulton személyében.
Taya Valkyrie köztudottan nem szereti kockára tenni a Knockouts Championship címét. A bajnok új kihívója Su Yung lesz, annak ellenére, hogy James Mitchell azt szeretné, ha a nemrég visszatérő Jessia Havok uralná a női divíziót.
Tessa Blanchard pár hete konfliktusba került az oVe-vel, amikor nem nézte jó szemmel hogy a srácok meg akarták támadni Scarlett Bordeaux-t. Tessa úgy döntött, hogy kihívja egy mérkőzésre Jake Crist-et.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.